ZO Skin Health Huidverbeterende Producten

ZO Skin Health huidverbeterende producten

De huidverbeterende producten van ZO Skin Health by Dr. Zein Obagi stimuleren de huidcellen en schudden ze wakker wanneer ze niet (meer) optimaal werken. Hierdoor wordt de huid zelf aan het werk gezet om strakker, egaler, zachter en steviger te worden. Het merk ZO Skin Health is ontwikkeld door Dr. Zein Obagi en staat bekend om zijn geavanceerde formules en wetenschappelijk onderbouwde aanpak.

Wie is Dr. Zein Obagi?Dr. Zein Obagi - ZO Skin Health

Dr. Obagi is dermatoloog, onderzoeker, wetenschapper en grondlegger van het merk ZO Skin Health by Zein Obagi. Al in de jaren ‘80 was hij pionier op het gebied van huidgezondheid en is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe huidverbeterende behandelingen, protocollen en producten om een gezonde huid te bereiken en te behouden.

Dr. Obagi en zijn team zijn constant bezig met het innoveren van de ZO Skin Health producten. Dit heeft al vele prestigieuze awards opgeleverd en de klinisch bewezen resultaten van de producten zijn in talrijke onafhankelijke studies terug te zien. Dr. Obagi bestrijdt huidproblemen niet als losstaande aandoeningen, maar vanuit de gedachte van een gezonde en goed functionerende huid. De protocollen bestaan over het algemeen uit een 5-stappenplan: reinigen, activeren, stimuleren, kalmeren + voeden, en beschermen.

Wat is een gezonde huid?

Een gezonde huid is glad, sterk, stevig, egaal, goed gehydrateerd en vrij van huidaandoeningen. De huidgezondheid kan zowel door inwendige als uitwendige factoren beïnvloed worden, zoals leeftijd, genen, invloeden van buitenaf zoals zonlicht en luchtvervuiling, stress, roken, hormonen, slaap, voedingspatroon en huidverzorging. Een gezonde huid begint bij een gezonde celdeling. De producten van ZO Skin Health bevatten hoge concentraties actieve ingrediënten die op cellulair niveau in de huid werken, zowel in de oppervlakkige als diepere huidlagen. De producten van ZO Skin Health zijn in staat een gezonde huid te behouden maar ook zeker een aangedane huid weer gezond te krijgen!

Welke huidproblemen kunnen met ZO Skin Health behandeld worden?ZO skin health Obagi

De producten van ZO Skin Health zijn bij veel huidaandoeningen een ideale oplossing. De werking is gericht op het onderhouden en creëren van een gezonde huid. De producten kunnen ingezet worden bij o.a. acne, rosacea, huidveroudering, pigmentvlekken, melasma, zonschade etc. Door dagelijks toepassing van de producten is binnen afzienbare tijd al een sterke verbetering van de huid te zien.

*Het is belangrijk het merk ZO Skin Health by Zein Obagi niet te verwarren met Obagi Skin Care, dit is een ander merk dat nog altijd onder deze naam produceert.

Waarom bij Helon?

Helon is premium praktijk van ZO Skin Health by Zein Obagi. Alle huidtherapeuten zijn opgeleid tot ZO specialist. Wanneer u start met de producten van ZO Skin Health krijgt u kosteloos begeleiding van uw huidtherapeut. Deze begeleiding is belangrijk om zo doelgericht naar het gewenste resultaat te kunnen werken. Met name tijdens een eventuele reactiefase is het erg prettig om altijd uw vragen te kunnen stellen. De huidtherapeuten volgen regelmatig trainingen om zo hun kennis en kunde up to date te houden. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd de beste zorg en begeleiding krijgt.

Spaaractie ZO Skin Health Helon

Bij aankoop van ZO Skin Health (en Colorescience) producten bij Helon ontvangt u bij besteding van €50 één stempel. Bij een volle kaart ontvangt u €50 retour bij uw volgende aankoop. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Met ZO Skin Health producten en de begeleiding van de experts bij Helon, bent u verzekerd van een gezonde, stralende huid. Kom langs bij Helon en ervaar zelf de transformatie naar een gezonde huid met de revolutionaire producten van ZO Skin Health.

5 voordelen van ZO Skin Health

Hieronder hebben we kort beschreven wat de voordelen van de producten van ZO Skin Health zijn.

 1. Bevordering van huidgezondheid
  ZO Skin Health producten stimuleren de huidcellen om optimaal te functioneren, wat resulteert in een strakkere, egalere, zachtere en stevigere huid. Ze helpen bij het creëren en behouden van een gezonde huid door het ondersteunen van een gezonde celdeling en huidfuncties.
 2. Klinisch bewezen effectiviteit
  De producten zijn ontwikkeld door de vooraanstaande dermatoloog Dr. Zein Obagi en hebben klinisch bewezen resultaten. De effectiviteit van de formules is ondersteund door talrijke onafhankelijke studies, waardoor gebruikers verzekerd zijn van betrouwbare en wetenschappelijk onderbouwde resultaten.
 3. Behandeling van diverse huidaandoeningen
  ZO Skin Health producten zijn effectief bij het behandelen van een breed scala aan huidaandoeningen, waaronder acne, rosacea, huidveroudering, pigmentvlekken, melasma en zonschade. Ze bieden oplossingen voor zowel preventie als correctie van huidproblemen.
 4. Hoge concentraties actieve ingrediënten
  De producten bevatten hoge concentraties actieve ingrediënten die op cellulair niveau werken. Deze krachtige formules dringen diep door in de huid, wat zorgt voor diepgaande en langdurige huidverbetering.
 5. Innovatieve en gepersonaliseerde huidverzorging
  ZO Skin Health biedt innovatieve producten die voortdurend worden verbeterd door wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast kunnen de producten worden aangepast aan persoonlijke huidverzorgingsbehoeften en -doelen, vaak via een gestructureerd 5-stappenplan: reinigen, activeren, stimuleren, kalmeren + voeden, en beschermen. Dit zorgt voor een op maat gemaakte en effectieve huidverzorgingsroutine.

Meer dan 24 jaar ervaring

Helon Huidkliniek Twente is al meer dan 24 jaar gespecialiseerd in zowel medische als cosmetische huid- en laserbehandelingen. Ons gedreven team van huidtherapeuten werkt nauw samen met de dermatologen van ZGT. Dit alles staat garant voor een zeer uitgebreide kennis van uw huid en de optimale behandeling.

Gekwalificeerd personeel

Onze huidtherapeuten zijn HBO-opgeleid, vallen onder de kwaliteitswet BIG, zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Ook volgen zij regelmatig scholingen om zo bevoegd en bekwaam te blijven.

Veiligheid boven alles

Helon is een zelfstandige huidkliniek binnen de muren van ZGT. Wij zijn de eerste huidkliniek van Nederland met certificering van Qualicor Europe (voorheen NIAZ). Hierdoor kunnen wij u een kwaliteit en veiligheid bieden die uniek is in de omgeving. Wij voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidsnormen en werken alleen met hoogwaardige lasers, apparatuur en producten. Daarnaast maken we, als enige huidkliniek in Nederland, onderdeel uit van een expertteam dat werkt volgens de QMT methode (Quality for Medical Technology) met als doel de veiligheid voor patiënten en medewerkers te bewaken en borgen.

Qualicor gecertificeerd

Helon is als enige huidkliniek in Nederland Qualicor gecertificeerd.