Resultaat 1–12 van de 23 resultaten wordt getoond

Colorescience logo

Colorescience minerale make-up

Colorescience is een mineraal make-up en verzorgingsmerk die net dat beetje meer doet voor de huid. In eerste instantie is Colorescience ontwikkelt om de kwetsbare huid (en/of na een behandeling) te beschermen en te camoufleren. Maar uiteindelijk is Colorescience veel meer dan dat. De hoge kwaliteit van de ingrediënten, de effectieve formuleringen en de eenvoud in gebruik maken Colorescience uniek in zijn soort. Alle producten van Colorescience zijn vrij van talk, kleurstoffen, synthetische parfum, minerale oliën, alcohol met uitdrogende werking en agressieve chemische ingrediënten. Ze gebruiken alleen 100% pure, natuurlijke mineralen, antioxidanten en plantaardige ingrediënten.

De producten worden niet alleen gekenmerkt door de hoogwaardige mineralen die uitstekend blenden en de huid laten ademen, maar beschikken ook over voedingsrijke ingrediënten. Alles wat uw huid nodig heeft om lang gezond te blijven, maar niets wat de huid niet nodig heeft.

Wat maakt de producten van Colorescience zo uniek?

Colorescience producten

Minerale make-up is tegenwoordig niet gelijk meer uniek. Er zijn vele lijnen op de markt maar toch zitten hier nog veel verschillen in. De producten van Colorescience bevatten vier soorten mineralen. Deze unieke samenstelling vormt een complete bescherming van uw huid. Om het beeldend te maken: wanneer u een kamer volstopt met basketballen, dan blijven er nog altijd gaten over waar het licht doorheen komt. Maar stopt u er vervolgens ook nog voetballen, tennisballen en golfballen bij, dan vult de kamer zich compleet en zijn er uiteindelijk geen gaten meer. Dit is hoe de combinatie van de vier mineralen ervoor zorgt dat uw huid een complete bescherming krijgt.

Colorescience is geen standaard make-up. De producten bevatten ook huidverbeterende ingrediënten. Naast dat de producten de gewenste camouflage bieden, verbeteren en beschermen ze de huid en dragen ze bij aan het gewenste resultaat na een behandeling. De producten zijn geschikt voor alle huidtypen, dus ook bij huidaandoeningen als acne, rosacea, pigmentvlekken, couperose etc.

Colorescience make-up of Colorescience sunscreen producten zijn een absolute must in uw assortiment!

Goed om te weten: indien u de producten gebruikt om een huidaandoening te kunnen camoufleren kunnen deze in aanmerking komen voor vergoeding vanuit uw aanvullende verzekering.

Het Colorescience Finishing Touch protocol

De producten binnen het Finishing Touch Protocol richten zich op het camoufleren en herstellen van de huid na een behandeling. De cliënt ervaart na afloop meer comfort en is meer zelfverzekerd om de deur uit te gaan. Bij Helon passen we dit protocol regelmatig toe. Bijvoorbeeld wanneer de huid er na een behandeling rood of vlekkerig uit ziet. Met de producten van Colorescience is dit gemakkelijk te camoufleren. Dat de producten daarnaast ook nog kalmeren en veilig toegepast kunnen worden maakt het de ideale uitkomst voor een natuurlijke look.

Waarom bij Helon?

Helon is premium praktijk van Colorescience. Alle huidtherapeuten zijn opgeleid tot Colorescience specialist. Wanneer u interesse heeft in de producten krijgt u kosteloos advies en begeleiding van uw huidtherapeut. Deze begeleiding is belangrijk om zo tot de juiste producten te komen en het gebruik te optimaliseren. De huidtherapeuten volgen regelmatig trainingen om zo hun kennis en kunde up to date te houden. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd de beste zorg en begeleiding krijgt.

Spaaractie Helon: bij aankoop van Colorescience (en ZO Skin Health) producten bij Helon ontvangt u bij besteding van €50 één stempel. Bij een volle kaart ontvangt u €50 retour bij uw volgende aankoop. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Meer dan 24 jaar ervaring

Helon Huidkliniek Twente is al meer dan 24 jaar gespecialiseerd in zowel medische als cosmetische huid- en laserbehandelingen. Ons gedreven team van huidtherapeuten werkt nauw samen met de dermatologen van ZGT. Dit alles staat garant voor een zeer uitgebreide kennis van uw huid en de optimale behandeling.

Gekwalificeerd personeel

Onze huidtherapeuten zijn HBO-opgeleid, vallen onder de kwaliteitswet BIG, zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Ook volgen zij regelmatig scholingen om zo bevoegd en bekwaam te blijven.

Veiligheid boven alles

Helon is een zelfstandige huidkliniek binnen de muren van ZGT. Wij zijn de eerste huidkliniek van Nederland met certificering van Qualicor Europe (voorheen NIAZ). Hierdoor kunnen wij u een kwaliteit en veiligheid bieden die uniek is in de omgeving. Wij voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidsnormen en werken alleen met hoogwaardige lasers, apparatuur en producten. Daarnaast maken we, als enige huidkliniek in Nederland, onderdeel uit van een expertteam dat werkt volgens de QMT methode (Quality for Medical Technology) met als doel de veiligheid voor patiënten en medewerkers te bewaken en borgen.

Qualicor gecertificeerd

Helon is als enige huidkliniek in Nederland Qualicor gecertificeerd.