Permanente make-up verwijderen

Permanente make-up kan een geweldige manier zijn om tijd te besparen bij het aanbrengen van make-up. Helaas kan het gebeuren dat u na verloop van tijd niet meer tevreden bent met uw permanente eyeliner of wenkbrauwen. Gelukkig is er een oplossing: het verwijderen van permanente make-up. In dit artikel bespreken we effectieve methoden om permanente make-up te verwijderen.

Permanente eyeliner verwijderen

Permanente eyeliner is een vorm van cosmetische tatoeage waarbij pigment in de huid van de oogleden wordt aangebracht om de illusie van perfect aangebrachte eyeliner te creëren. Het doel is om de ogen te accentueren en een langdurige, moeiteloze look te bereiken. Het kan zijn dat u na een tijdje niet meer tevreden bent met het resultaat van uw permanente eyeliner. Wij kunnen u helpen om gebruik te maken van laser removal van permanente make up.

Permanente make up wenkbrauwen verwijderen

Permanente make-up voor wenkbrauwen is een techniek waarbij pigment in de huid wordt geïnjecteerd om vollere of beter gevormde wenkbrauwen te creëren. Echter, het kan voorkomen dat u niet langer tevreden bent met de resultaten van permanente make-up voor wenkbrauwen en u het wilt laten verwijderen.

Permanente make-up verwijderen: methoden & opties

De ervaren huidtherapeuten van Helon Huid- en Laserkliniek maken gebruik van geavanceerde technologieën en technieken om permanente make-up veilig en effectief te verwijderen. Hieronder lichten wij de verschillende mogelijkheden voor het verwijderen van permanente make up toe.

Permanente make up weglaseren

Laserbehandeling is een van de meest populaire en effectieve methoden voor het verwijderen van permanente make-up. Helon Huid- en Laserkliniek maakt gebruik van geavanceerde lasertechnologieën. Met de TattooStar Effect Combo pigmentlaser worden de pigmentdeeltjes in de huid afgebroken. Dankzij de zeer korte laserpuls ontstaat er een krachtige energie-explosie in het pigment, waardoor het pigment wordt verwarmd en afbreekt in uiterst kleine deeltjes. Gedurende de weken na de laserbehandeling worden deze steeds verder verkleinde deeltjes door het lichaam opgeruimd, wat resulteert in een verminderde verkleuring.

Camouflage bij permanente make up

Als verwijdering geen optie is, kan Helon Huid- en Laserkliniek u helpen met camouflage van de permanente make-up. Wij adviseren u graag over de juiste technieken en kleuren om de permanente make-up te verbergen of aan te passen aan uw wensen.

Permanente make up verwijderen

Wij begrijpen dat het verwijderen van permanente make-up een persoonlijke keuze is en bieden daarom een persoonlijke aanpak. Onze ervaren huidtherapeuten zullen een analyse van uw huidconditie uitvoeren en een behandelplan op maat opstellen.

Als u niet meer tevreden bent met uw permanente make-up, is het geruststellend om te weten dat er oplossingen beschikbaar zijn. Het verwijderen van permanente make-up kan worden bereikt met behulp van geavanceerde methoden zoals laserbehandeling en camouflage therapie. Wij helpen u graag met het verwijderen van permanente eyeliner, permanente wenkbrauwen of andere permanente make up. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.