Tattoostar effect combo

De Tattoostar Effect Combo is een breed inzetbare laser bij de behandeling van pigmentproblemen en bij het verwijderen van tatoeages en permanente make-up. De pigmentlaser heeft een korte pulsduur en werkt met meerdere golflengten, waardoor zowel oppervlakkig als dieper gelegen pigment te behandelen is. De zeer korte laserpuls veroorzaakt een explosie van energie in het pigment waardoor het pigment opgewarmd wordt en uiteenvalt in zeer kleine deeltjes. Deze steeds kleiner gemaakte deeltjes worden in de weken na de behandeling door het lichaam opgeruimd waardoor de kleur zal verminderen. Door de verschillende golflengen (532nm, 694nm en 1064nm) kunnen we een verscheidenheid aan indicaties behandelen.

Wanneer komt u in aanmerking voor een behandeling met de Tattoostar Effect Combo?

Pigmentlaserbehandelingen kunnen toegepast worden bij verschillende soorten huidverkleuringen die berusten op pigment of inkt. Hierbij verdelen we de kleurafwijkingen in lichaamseigen (pigmentvlekken) als niet lichaamseigen (tatoeages, permanente make-up, geneesmiddelenverkleuring, ijzerophoping, vuil na ongelukken).

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

Wanneer u als nieuwe cliënt bij ons komt, is een intakegesprek altijd nodig. Wanneer uit dit gesprek blijkt dat behandeling met pigmentlaser geschikt is voor uw hulpvraag, start het behandeltraject. Voor de behandeling start krijgt u een beschermende bril op. Tijdens de behandeling geven de pulsen een warm, vervelend gevoel in de huid waardoor de behandeling als onaangenaam tot pijnlijk kan zijn. Pijnstilling is meestal niet nodig, maar kan bij de behandeling van bijvoorbeeld grote tatoeages wenselijk zijn.

Het aantal behandelingen dat nodig is voor optimaal resultaat is geheel afhankelijk van welke indicatie behandeld wordt. Ouderdomsvlekken zijn doorgaans in 1 á 2 behandelingen te verwijderen en voor het verwijderen van tatoeages kunnen bijvoorbeeld soms wel 6 tot 12 behandelingen nodig zijn.

Indicaties Tattoostar Effect Combo

 

Leverancier: www.laservision.nl