marc inbane

Marc Inbane tanning producten

Wie kent hem niet, de uitdrukking: een gezond kleurtje. Wanneer u net terugkomt van vakantie en niet meer zo bleek ziet heeft u deze vast wel eens te horen gekregen. Maar een gezond kleurtje van de zon of zonnebank bestaat helemaal niet. Het bruiningsproces dat ontstaat door blootstelling aan UV-straling van de zon of zonnebank heeft helaas meer schadelijke gevolgen dan soms wordt gedacht. Voor de aanmaak van vitamine D hebben we het nodig, maar daarna houdt het al snel op. Gelukkig bestaat er een verantwoorde en gemakkelijke methode om toch aan dat ‘gezonde kleurtje’ te komen.

Marc Inbane is een vooraanstaand merk op het gebied van tanningcosmetica. Dit Nederlandse merk biedt een uitgebreid assortiment aan bruiningsproducten, tools en leuke gift- en reissets. De tanningproducten van Marc Inbane geven u de mogelijkheid om op een gezonde en veilige manier een bruine kleur te verkrijgen, zonder dat daar blootstelling aan schadelijke UV-straling voor nodig is.

De voordelen van Marc Inbane tanningproductenMarc Inbane

Marc Inbane biedt een uitgebreid assortiment aan producten van hoge kwaliteit voor een natuurlijke en subtiele bruining. De producten bevatten geen caroteen (wortelextract) waardoor u voorkomt dat u oranje kleurt. Ze geven de huidskleur een boost, waardoor iedereen zijn of haar eigen natuurlijke kleur ontwikkelt. Er is dus maar één kleur per product beschikbaar, die geschikt is voor alle huidtypen. De hoeveelheid product die u aanbrengt bepaalt de kleurintensiteit. De producten vlekken niet, zijn gemakkelijk aan te brengen en geven geen typische self-tan geur. De producten zijn vrij van parabenen, siliconen en metalen, bevatten geen extra conserveringsmiddelen en zijn niet getest op dieren.

Meer dan 24 jaar ervaring

Helon Huidkliniek Twente is al meer dan 24 jaar gespecialiseerd in zowel medische als cosmetische huid- en laserbehandelingen. Ons gedreven team van huidtherapeuten werkt nauw samen met de dermatologen van ZGT. Dit alles staat garant voor een zeer uitgebreide kennis van uw huid en de optimale behandeling.

Gekwalificeerd personeel

Onze huidtherapeuten zijn HBO-opgeleid, vallen onder de kwaliteitswet BIG, zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Ook volgen zij regelmatig scholingen om zo bevoegd en bekwaam te blijven.

Veiligheid boven alles

Helon is een zelfstandige huidkliniek binnen de muren van ZGT. Wij zijn de eerste huidkliniek van Nederland met certificering van Qualicor Europe (voorheen NIAZ). Hierdoor kunnen wij u een kwaliteit en veiligheid bieden die uniek is in de omgeving. Wij voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidsnormen en werken alleen met hoogwaardige lasers, apparatuur en producten. Daarnaast maken we, als enige huidkliniek in Nederland, onderdeel uit van een expertteam dat werkt volgens de QMT methode (Quality for Medical Technology) met als doel de veiligheid voor patiënten en medewerkers te bewaken en borgen.

Qualicor gecertificeerd

Helon is als enige huidkliniek in Nederland Qualicor gecertificeerd.