Maak een afspraak
Nieuwsbrief
Afspraak maken
Huidtherapie Twente

Huidtherapie Twente

Als enige huidkliniek in Nederland Qualicor gecertificeerd

Maak een afspraak
Huidtherapie Twente

Huidtherapie Twente

Welkom bij Helon Huid- en Laserkliniek, dé plek voor huidtherapie in Twente. Als ervaren huidtherapeut in Twente bieden wij diverse behandelingen aan om uw huid te verbeteren en problemen te verhelpen. Of het nu gaat om acne, littekens, pigmentvlekken, rosacea of huidveroudering, bij Helon Huid- en Laserkliniek kunt u terecht voor professionele huidtherapie op maat.

Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop, en daarom beginnen we altijd met een intakegesprek. Zo weten we precies welke behandeling het beste bij uw huid past. Ons doel is om uw huid weer gezond en stralend te maken.

Bekijk alle behandelingen

Onze behandelingen voor huidtherapie Twente

Bij Helon Huid- en Laserkliniek kunt u onder andere terecht voor:

Huidtherapie acnebehandeling

Acne kan verschillende klachten veroorzaken, waaronder puistjes, mee-eters, ontstekingen, roodheid, pijnlijke bultjes en littekens. Daarnaast kan het ook psychische klachten veroorzaken, zoals een verminderd zelfvertrouwen en een negatief zelfbeeld. Het is belangrijk om acne tijdig en effectief te behandelen om deze klachten te verminderen. Onze huidtherapeuten helpen u graag van uw acne af. Wij bieden verschillende behandelingen aan, zoals een dieptereiniging, peeling of camouflagetherapie.

Littekentherapie

Littekens kunnen uw huid flink beschadigen en zorgen voor onzekerheid. Bij Helon Huid- en Laserkliniek kunt u terecht voor littekentherapie. Wij maken gebruik microneedling, waarbij we minuscule, verticale kanaaltjes in de huid maken. Het resultaat: de huid wordt steviger en voller en de huidteint wordt egaler, frisser en stralender!

Huidtherapie pigmentlaserbehandeling

Er zijn verschillende soorten huidverkleuringen die behandeld kunnen worden met pigmentlaserbehandelingen. Of het nu gaat om lichaamseigen pigment of niet lichaamseigen pigment, zoals tatoeages, geneesmiddelenverkleuring, ijzerophoping of vuil na ongelukken, huidtherapie met een pigmentlaser biedt een oplossing.

Rosacea behandeling

Heeft u last van rosacea? Onze huidtherapeuten kunnen uw huid behandelen en de symptomen van rosacea verminderen. We maken gebruik van diverse behandelingen, zoals vaatlaserbehahndeling of camouflagetherapie. Met de huidverbeterende producten van Zo Skin Health by Zein Obagi stimuleren we de huidcellen en schudden ze wakker wanneer ze niet (meer) optimaal werken. De huid wordt op deze manier zelf aan de slag gezet om strakker, egaler, zachter en steviger te worden.

Persoonlijke aandacht en professionele huidtherapie in Twente

Als huidtherapeut in Twente zijn wij er voor al uw huidproblemen. Bij Helon Huid- en Laserkliniek werken we met de nieuwste technieken en apparatuur om uw huid te verbeteren. Daarnaast geven wij u graag persoonlijk advies over hoe u uw huid het beste kunt verzorgen en welke behandelingen het beste bij uw huid passen. Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak bij Helon Huid- en Laserkliniek voor de beste huidtherapie in Twente!

Huidtherapie Twente

Bent u woonachtig in Twente en op zoek naar een huidtherapeut? Kom langs in onze huidkliniek in Hengelo of Almelo. Op beide locaties is er een ruime parkeergelegenheid. Daarnaast profiteert u van de volgende voordelen:

  • Meer dan 22 jaar ervaring en gekwalificeerd personeel
  • Als enige huidkliniek in Nederland zijn wij Qualicor gecertificeerd
  • Wij zijn beoordeeld met een 9,4 uit meer dan 80 reviews

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over uw huidaandoening of de juiste huidbehandeling kunt u contact opnemen via onderstaande mogelijkheden. Voor een huidtherapeut in Twente kunt u terecht bij onze vestigingen in Hengelo en Almelo.

Ervaringen
Erg vriendelijke huidtherapeuten die goed uitleg geven. Ik voel me serieus genomen, ook door de tijd die ervoor genomen wordt.

Meer dan 24 jaar ervaring

Helon Huidkliniek Twente is al meer dan 24 jaar gespecialiseerd in zowel medische als cosmetische huid- en laserbehandelingen. Ons gedreven team van huidtherapeuten werkt nauw samen met de dermatologen van ZGT. Dit alles staat garant voor een zeer uitgebreide kennis van uw huid en de optimale behandeling.

Gekwalificeerd personeel

Onze huidtherapeuten zijn HBO-opgeleid, vallen onder de kwaliteitswet BIG, zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Ook volgen zij regelmatig scholingen om zo bevoegd en bekwaam te blijven.

Veiligheid boven alles

Helon is een zelfstandige huidkliniek binnen de muren van ZGT. Wij zijn de eerste huidkliniek van Nederland met certificering van Qualicor Europe (voorheen NIAZ). Hierdoor kunnen wij u een kwaliteit en veiligheid bieden die uniek is in de omgeving. Wij voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidsnormen en werken alleen met hoogwaardige lasers, apparatuur en producten. Daarnaast maken we, als enige huidkliniek in Nederland, onderdeel uit van een expertteam dat werkt volgens de QMT methode (Quality for Medical Technology) met als doel de veiligheid voor patiënten en medewerkers te bewaken en borgen.

Qualicor gecertificeerd

Helon is als enige huidkliniek in Nederland Qualicor gecertificeerd.

Helon

Persoonlijke aandacht
Wij nemen de tijd voor u en uw huid.

Helon team

Uw huid is onze passie. De huid is het grootste orgaan en, doordat het aan de buitenkant zit, altijd zichtbaar. Dit maakt dat veel mensen met huidklachten onzeker zijn. Wanneer u niet gelukkig bent met uw huid, kunnen wij u helpen. Wij zullen bij huidtherapie Helon in Twente voor het uiterste gaan om u weer lekker in uw vel te laten voelen.

  • Qualicor gecertificeerd.
  • Meer dan 24 jaar ervaring
  • Gekwalificeerd personeel
  • Professionele apparatuur
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • Onafhankelijke kwaliteitsinspectie
Over ons