Maak een afspraak
Nieuwsbrief
Afspraak maken
Huidkliniek Almelo

Huid- en laserkliniek Almelo

Als enige huidkliniek in Nederland Qualicor gecertificeerd

Maak een afspraak
Huidkliniek Almelo

Huidkliniek Almelo

Aan de Zilvermeeuw 1 in Almelo bieden wij een breed scala aan huidbehandelingen en huidproducten die bijdragen aan een gezonde huid, zowel medisch als cosmetisch. Ons team bestaat uit deskundig en gekwalificeerd personeel bij wie persoonlijke aandacht vooropstaat.

Bekijk alle behandelingen

Huidtherapie Almelo

Uw huid is onze passie. De huid is het grootste orgaan en, doordat het aan de buitenkant zit, altijd zichtbaar. Dit maakt dat veel mensen met huidklachten onzeker zijn. Wanneer u niet gelukkig bent met uw huid, kunnen wij u helpen. Wij zullen bij huidkliniek Helon in Almelo voor het uiterste gaan om u weer lekker in uw vel te laten voelen.

De behandelingen bij onze huidkliniek in Almelo

Bent u woonachtig in Almelo en op zoek naar een gekwalificeerde huidkliniek? Dan bent u bij Helon huid- en laserkliniek aan het juiste adres! Bij onze vestiging in Almelo kunt u terecht voor verschillende huidbehandelingen

Acne behandeling Almelo

Het kan voor veel ongemak zorgen wanneer u last heeft van acne. Acne is een veelvoorkomend huidprobleem waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken. Tijdens een intakegesprek maakt onze huidtherapeut kennis met u en uw huid, brengt de voorgeschiedenis en klachten in kaart en beoordeelt of u veilig behandeld kan worden. Op basis hiervan stelt de huidtherapeut samen met u als klant een behandelplan klaar. In zo’n behandelplan wordt met u besproken welke en hoeveel behandelingen worden geadviseerd.

Het kan zijn dat de huidtherapeut beslist dat acnetherapie niet de optimale behandeling voor u is. In dat geval zal ze altijd haar uiterste best doen om samen met u te kijken naar alternatieve behandelingen of oplossingen.

Een behandeling voor acne littekens is ook mogelijk in onze Huidkliniek in Twente.

Laserontharing Almelo

Ongewenste beharing verminderen?  Laser ontharen in onze laserkliniek in Almelo behandelen wij u op een veilige, snelle en effectieve manier ongewenste beharing. Tijdens een intakegesprek met onze gecertificeerde huidtherapeut brengen wij uw klacht in kaart en beoordelen wij of u veilig behandeld kan worden. Bijna alle gebieden van het lichaam kunnen behandeld worden. Denk bijvoorbeeld aan benen, rug, borst, bikinilijn, oksels, armen, billen gezicht etc. Benieuwd naar de mogelijkheden van laserontharing? Neem contact met ons op!

Schimmelnagel laserbehandeling Almelo

Helon Almelo biedt ook laserbehandelingen aan voor schimmelnagels. Tijdens de behandeling wordt een speciale laser gebruikt die gericht is op de schimmelinfectie. De laser genereert warmte die de schimmelcellen doodt en de nagel weer gezond maakt. Deze schimmelnagel behandeling is snel, veilig en effectief gebleken voor veel patiënten, zonder bijwerkingen. Helon Almelo heeft ervaren professionals die u kunnen adviseren over de beste laserbehandelingsoptie voor uw individuele situatie.

Pigmentvlekken verwijderen

Bent u op zoek naar een huidtherapeut in Almelo? Helon huid- en laserkliniek biedt ook pigmentlaserbehandelingen aan om pigmentvlekken te verwijderen. Tijdens de behandeling wordt een speciale laser gebruikt die gericht is op de pigmentvlekken. De laser geeft energie af die door het pigment wordt geabsorbeerd, waardoor het pigment wordt afgebroken en op natuurlijke wijze door het lichaam wordt afgevoerd. Deze behandeling is snel en effectief gebleken voor veel patiënten en kan worden gebruikt om verschillende soorten pigmentvlekken te verwijderen, zoals ouderdomsvlekken. Bekijk de resulaten van de pigmentlaserbehandelingen op onze behandelingpagina.

Injectables behandeling Almelo

Een injectables behandeling kan een effectieve manier zijn om tekenen van veroudering in het gezicht te verminderen en een jeugdiger uitstraling te krijgen. Botox is een veelvoorkomende injectables behandeling die gericht is op het verminderen van rimpels en fijne lijntjes door de spieren te ontspannen. Voordat u een botox behandeling ondergaat, maakt de dermatoloog graag kennis met u en uw huid en beoordeelt of u veilig behandeld kan worden.

Huidkliniek in Almelo

Bij Helon staan we voor persoonlijk aandacht. Dit betekent dat we de tijd voor u nemen. Tijdens een intakegesprek maken onze gekwalificeerde huidtherapeuten kennis met uw huid en wordt er een behandelplan opgesteld. U vindt Helon huid- en laserkliniek in het ZGT ziekenhuis in Almelo. Waarom kiezen voor Helon? Wij leggen dit graag uit:

  • Meer dan 22 jaar ervaring en gekwalificeerd personeel
  • Als enige huidkliniek in Nederland zijn wij Qualicor gecertificeerd
  • Wij zijn beoordeeld met een 9,4 uit meer dan 80 reviews

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over uw huidaandoening of de juiste huidbehandeling kunt u contact opnemen via onderstaande mogelijkheden. Voor een huidtherapeut in Almelo kunt u terecht bij onze vestiging in Almelo.

Ervaringen
Erg vriendelijke huidtherapeuten die goed uitleg geven. Ik voel me serieus genomen, ook door de tijd die ervoor genomen wordt.

Meer dan 24 jaar ervaring

Helon Huidkliniek Twente is al meer dan 24 jaar gespecialiseerd in zowel medische als cosmetische huid- en laserbehandelingen. Ons gedreven team van huidtherapeuten werkt nauw samen met de dermatologen van ZGT. Dit alles staat garant voor een zeer uitgebreide kennis van uw huid en de optimale behandeling.

Gekwalificeerd personeel

Onze huidtherapeuten zijn HBO-opgeleid, vallen onder de kwaliteitswet BIG, zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Ook volgen zij regelmatig scholingen om zo bevoegd en bekwaam te blijven.

Veiligheid boven alles

Helon is een zelfstandige huidkliniek binnen de muren van ZGT. Wij zijn de eerste huidkliniek van Nederland met certificering van Qualicor Europe (voorheen NIAZ). Hierdoor kunnen wij u een kwaliteit en veiligheid bieden die uniek is in de omgeving. Wij voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidsnormen en werken alleen met hoogwaardige lasers, apparatuur en producten. Daarnaast maken we, als enige huidkliniek in Nederland, onderdeel uit van een expertteam dat werkt volgens de QMT methode (Quality for Medical Technology) met als doel de veiligheid voor patiënten en medewerkers te bewaken en borgen.

Qualicor gecertificeerd

Helon is als enige huidkliniek in Nederland Qualicor gecertificeerd.

Helon

Persoonlijke aandacht
Wij nemen de tijd voor u en uw huid.

Helon team

Uw huid is onze passie. De huid is het grootste orgaan en, doordat het aan de buitenkant zit, altijd zichtbaar. Dit maakt dat veel mensen met huidklachten onzeker zijn. Wanneer u niet gelukkig bent met uw huid, kunnen wij u helpen. Wij zullen bij huidtherapie Helon in Twente voor het uiterste gaan om u weer lekker in uw vel te laten voelen.

  • Qualicor gecertificeerd.
  • Meer dan 24 jaar ervaring
  • Gekwalificeerd personeel
  • Professionele apparatuur
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • Onafhankelijke kwaliteitsinspectie
Over ons