Maak een afspraak
Nieuwsbrief
Afspraak maken
Huidtherapie Hengelo

Huid- en laserkliniek Hengelo

Als enige huidkliniek in Nederland Qualicor gecertificeerd

Maak een afspraak
Huidtherapie Hengelo

In Hengelo kunt u bij Helon huid- en laserkliniek terecht voor het behandelen van verschillende huidaandoeningen, zoals acne, rosacea, pigmentvlekken, littekens, couperose en huidveroudering. De behandelingen worden uitgevoerd door ervaren en gecertificeerde huidtherapeuten die beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om uw huidproblemen effectief te behandelen.

De huidtherapeuten van Helon geven u graag advies over uw huidtype en -problemen. Door regelmatig een huidbehandeling te ondergaan, kunt u de gezondheid van uw huid verbeteren. Zo creeërt u een mooie en stralende huid!

Bekijk alle behandelingen

Peeling Hengelo

Een peeling is een veelvoorkomende en effectieve behandeling die gericht is op het verbeteren van de textuur en uitstraling van de huid. Een peeling kan worden gebruikt voor verschillende huidproblemen, zoals acne, pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels, littekens, en een doffe huid. Er zijn verschillende soorten peelings beschikbaar: milde peelings, medium peelings en intensieve peelings, dit is afhankelijk van uw situatie. Op zoek naar een huidtherapeut in Hengelo? Bij Helon huid- en laserkliniek helpen we u graag uw klachten te verminderen met een behandeling op maat.

Acne behandeling hengelo

Acne is een veelvoorkomend huidprobleem dat voorkomt bij tieners en volwassenen. Het kan een negatief effect hebben op het zelfbeeld en zelfvertrouwen van een persoon. Gelukkig zijn er verschillende acne behandelingen beschikbaar in Hengelo die kunnen helpen bij het verminderen van acne en het voorkomen van littekens. Acne behandelingen zijn gericht op het reinigen van de huid, het verminderen van ontstekingen en het voorkomen van nieuwe acne uitbraken. De behandelingen zijn vaak gebaseerd op een combinatie van producten en technieken, zoals chemische peelings en dieptereinigingen. Een goede acne behandeling in Hengelo zorgt voor een mooie, gezonde en stralende huid.

Schimmelnagel laserbehandeling Hengelo

Schimmelnagels zijn een veelvoorkomend probleem waar veel mensen mee te maken hebben. Gelukkig zijn er verschillende behandelingen beschikbaar om schimmelnagels te behandelen, waaronder de schimmelnagel laserbehandeling. In Hengelo kunt u terecht bij de specialisten van Helon Huidkliniek in Twente. Een behandeling voor schimmelnagels werkt door middel van een laser die gericht is op het doden van de schimmel die de nagel infecteert. De laser zendt een energieke lichtstraal uit die de schimmelcellen doodt zonder de gezonde cellen te beschadigen. Na enkele maanden na de behandeling groeit er een nieuwe, gezonde nagel uit die vrij is van schimmelinfecties. Voor een laserbehandeling in Hengelo kunt u contact opnemen met onze huidtherapeuten.

Laserontharing Hengelo

Op zoek naar een betrouwbare huidkliniek voor laserontharing, dan bent u bij Helon huid-en laserkliniek in Hengelo aan het juiste adres. Helon is gespecialiseerd in het veilig en effectief verwijderen van ongewenst haar met behulp van de nieuwste technologieën op het gebied van laserontharing. Of u nu last heeft van ongewenst haar op uw benen, bikinilijn, oksels, gezicht of rug, bij een laserbehandeling van Helon bent u verzekerd van een professionele en zorgvuldige behandeling.

Met een laserbehandeling wordt er gebruik gemaakt van de meest geavanceerde laserapparatuur, waarmee het mogelijk is om haarzakjes tot diep in de huid te bereiken en te vernietigen. Het aantal behandelingen dat nodig is, verschilt per persoon en hangt af van diverse factoren zoals haarkleur, huidtype en de dikte van het haar. Bent u op zoek naar een betrouwbare kliniek voor laserontharing in Hengelo? Maak dan een afspraak bij Helon huid- en laserkliniek.

 

Huidtherapie Hengelo

Op zoek naar een huidtherapeut in Hengelo? U kunt bij Helon huid- en laserkliniek terecht voor vele huidproblemen zoals acne, couperose, rimpels, pigmentvlekken, ongewenste haargroei en nog veel meer. Heeft u een huidaandoening en weet u niet welke behandeling geschikt is? Wij helpen u bij Helon graag verder. Onze huidspecialisten maken kennis met uw huid en brengen uw klachten in kaart. Daarna wordt er een behandelplan samengesteld.

Huidkliniek in Hengelo

Helon Huidkliniek in Hengelo is al meer dan 22 jaar gespecialiseerd in zowel medische als cosmetische huid- en laserbehandelingen. Ons gedreven team van huidtherapeuten werkt nauw samen met de dermatologen van ZGT. Dit alles staat garant voor een zeer uitgebreide kennis van uw huid en de optimale behandeling.

Huidtherapie Hengelo

Bent u woonachtig in Hengelo en op zoek naar een huidtherapeut? U vindt Helon huid- en laserkliniek in het ZGT ziekenhuis in Hengelo. Waarom kiezen voor Helon? Wij leggen dit graag uit:

  • Meer dan 22 jaar ervaring en gekwalificeerd personeel
  • Als enige huidkliniek in Nederland zijn wij Qualicor gecertificeerd
  • Wij zijn beoordeeld met een 9,4 uit meer dan 80 reviews

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over uw huidaandoening of de juiste huidbehandeling kunt u contact opnemen via onderstaande mogelijkheden. Voor een huidtherapeut in Hengelo kunt u terecht bij onderstaande vestigingen.

Ervaringen
Erg vriendelijke huidtherapeuten die goed uitleg geven. Ik voel me serieus genomen, ook door de tijd die ervoor genomen wordt.

Meer dan 24 jaar ervaring

Helon Huidkliniek Twente is al meer dan 24 jaar gespecialiseerd in zowel medische als cosmetische huid- en laserbehandelingen. Ons gedreven team van huidtherapeuten werkt nauw samen met de dermatologen van ZGT. Dit alles staat garant voor een zeer uitgebreide kennis van uw huid en de optimale behandeling.

Gekwalificeerd personeel

Onze huidtherapeuten zijn HBO-opgeleid, vallen onder de kwaliteitswet BIG, zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Ook volgen zij regelmatig scholingen om zo bevoegd en bekwaam te blijven.

Veiligheid boven alles

Helon is een zelfstandige huidkliniek binnen de muren van ZGT. Wij zijn de eerste huidkliniek van Nederland met certificering van Qualicor Europe (voorheen NIAZ). Hierdoor kunnen wij u een kwaliteit en veiligheid bieden die uniek is in de omgeving. Wij voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidsnormen en werken alleen met hoogwaardige lasers, apparatuur en producten. Daarnaast maken we, als enige huidkliniek in Nederland, onderdeel uit van een expertteam dat werkt volgens de QMT methode (Quality for Medical Technology) met als doel de veiligheid voor patiënten en medewerkers te bewaken en borgen.

Qualicor gecertificeerd

Helon is als enige huidkliniek in Nederland Qualicor gecertificeerd.

Helon

Persoonlijke aandacht
Wij nemen de tijd voor u en uw huid.

Helon team

Uw huid is onze passie. De huid is het grootste orgaan en, doordat het aan de buitenkant zit, altijd zichtbaar. Dit maakt dat veel mensen met huidklachten onzeker zijn. Wanneer u niet gelukkig bent met uw huid, kunnen wij u helpen. Wij zullen bij huidtherapie Helon in Twente voor het uiterste gaan om u weer lekker in uw vel te laten voelen.

  • Qualicor gecertificeerd.
  • Meer dan 24 jaar ervaring
  • Gekwalificeerd personeel
  • Professionele apparatuur
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • Onafhankelijke kwaliteitsinspectie
Over ons