Rughaar laseren

Bent u op zoek naar een effectieve oplossing om uw ongewenste rughaar te verwijderen? Dan bent u van harte welkom bij Helon Huid- en Laserkliniek, waar we uw wens voor haarvermindering serieus nemen. Ook voor mannen bieden wij diverse behandelingen op het gebied van laserontharing. Wij werken met professionele en geavanceerde apparatuur en bieden een kwaliteit en veiligheid die uniek is in de omgeving.

Ontharen van uw rug

Wij staan bekend om onze kwaliteit en veiligheid en werken uitsluitend met ervaren huidtherapeuten die o.a. gespecialiseerd zijn in laserontharing. Het laseren van rughaar is inmiddels een populaire, veelvoorkomende behandeling geworden voor mannen.

Onze behandeling heeft als doel de beharing permanent te verminderen. Wij werken met een hoogwaardige laser: Lightsheer Diode laser. Deze laser produceert een zeer hoog geconcentreerde zuivere lichtbundel van een bepaalde golflengte. Deze lichtbundel wordt maar een fractie van een seconde uitgezonden en dringt door tot in de huid. Het laserlicht wordt geabsorbeerd door het pigment van de haren en zet deze om in warmte. Deze warmte zorgt voor beschadiging van het haarzakje, zodat daaruit en op den duur geen nieuwe haar meer kan groeien. Omdat het laserlicht alleen bij het pigment in het haarzakje kan komen, blijft de huid zelf ontzien.

Voordelen van rughaar laseren

Het grote voordeel van rughaar laseren is uiteraard de permanente haarvermindering die het met zich meebrengt. U hoeft zelf geen moeite meer te doen om uw rug haarvrij te krijgen of pijnlijke harsbehandelingen te ondergaan. Met laserontharing werkt u aan langdurige resultaten. De laserbehandeling is in principe geschikt voor ieder huidtype, de beharing moet wel donker van kleur zijn.

Stappen van de behandeling

  1. Intakegesprek
    Voordat we beginnen met de behandeling, plannen we een intakegesprek om uw wensen en verwachtingen te bespreken. We beoordelen ook uw huidtype en haargroei.
  2. Het laseren
    Indien nodig wordt de beharing geschoren en wordt het te behandelen gebied afgetekend. We brengen een gel aan waarna de laserbehandeling kan beginnen. De laserinstellingen worden gekozen op basis van uw huidtype en haarkleur.
  3. Behandelsessies
    Er zijn altijd meerdere behandelingen nodig. Afhankelijk van uw huid- en haartype kunt u gemiddeld rekenen op 6 – 10 behandelingen.

Maak een afspraak voor laserontharing

Rughaar laseren bij Helon Huid- en Laserkliniek biedt een doeltreffende oplossing voor mannen die streven naar haarvermindering. Onze huidtherapeuten staan klaar om u te begeleiden door het proces en ervoor te zorgen dat u zelfverzekerd en tevreden de kliniek verlaat. Neem vandaag nog contact met ons op voor een intakegesprek en ontdek de voordelen van laserontharing. Bij Helon Huid- en Laserkliniek helpen we u graag om u zelfverzekerd en comfortabel te laten voelen in uw eigen huid.