Lightsheer Diode Laser

De Lightsheer Diode Laser wordt al jarenlang gezien als de ‘gouden standaard’ voor laserontharing.

Laserontharing met de Lightsheer Diode Laser biedt een veilige, snelle en effectieve manier om ongewenste beharing te verminderen. De laser produceert een zeer hoog geconcentreerde lichtbundel van een bepaalde golflengte (805 nm). Deze lichtbundel wordt een fractie van een seconde uitgezonden op de huid. Het laserlicht wordt geabsorbeerd door het pigment van de haren en zet deze om in warmte. Deze warmte zorgt voor beschadiging van het haarzakje, zodat daaruit op den duur geen nieuwe haar meer kan groeien. Omdat het laserlicht alleen bij het pigment in het haarzakje kan komen, blijft de huid zelf ontzien.

Wanneer komt u in aanmerking voor laserontharing?

De laser werkt alleen op pigment. Dit betekent dat bij zwarte, donkerbruine en bruine haren goed resultaat te verwachten is. Rode, blonde, grijze, witte en donsharen kunnen niet succesvol behandeld worden door middel van laser.

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

Wanneer u als nieuwe cliënt bij ons komt, is een intakegesprek altijd nodig. Wanneer uit dit gesprek blijkt dat laserontharing geschikt is voor uw beharing, start het behandeltraject. Bijna alle gebieden van het lichaam en gezicht kunnen behandeld worden.

Voor de laserbehandeling zal het te behandelen gebied eerst geschoren worden. Daarna brengen we een gel aan en krijgt u een beschermende bril op. Tijdens het laseren kunt u een prikkend en onaangenaam gevoel ervaren. De tijdsduur van de behandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. Na de behandeling kan de behandelde huid wat rood zijn en branderig aanvoelen, dit wordt gekoeld.

Het aantal behandelingen dat nodig is voor optimaal resultaat ligt gemiddeld tussen de 5 en 10 behandelingen. Dit hangt af van de soort beharing en de locatie op het lichaam.

Indicaties Lightsheer Diode laser

 

Leverancier: www.laservision.nl