Traangoot filler

Wilt u afscheid nemen van vermoeide blikken en een frissere uitstraling verkrijgen? Ontdek dan de traangoot filler behandelingen van Helon Huid- en Laserkliniek. Onze arts staat klaar om u te begeleiden naar een frisse blik en uitstraling.

Wat is een traangoot filler?

De traangoot is het gebied onder uw ogen dat vaak geassocieerd wordt met vermoeidheid en veroudering. Na verloop van tijd kan dit gebied volumeverlies vertonen, waardoor wallen en donkere kringen ontstaan. Een traangoot filler is een injecteerbaar vulmiddel op basis van hyaluronzuur dat gebruikt wordt om dit volumeverlies aan te vullen, waardoor de huid gladder wordt en een jeugdige uitstraling hersteld wordt.

Bovendien is de behandeling snel en vereist minimale hersteltijd. U kunt na de behandeling vrijwel direct uw dagelijkse activiteiten hervatten. De resultaten zijn direct zichtbaar, en hoewel er mogelijk lichte zwelling of roodheid kan optreden, verdwijnt dit meestal binnen enkele dagen.

Redenen om te kiezen voor traangoot fillers

  1. Vermindering van vermoeidheid en veroudering:
    Traangoot fillers zijn effectief in het verminderen van de tekenen van vermoeidheid en veroudering rondom de ogen. Ze kunnen donkere kringen, wallen en diepe groeven verzachten, waardoor de algehele uitstraling frisser en jeugdiger wordt.
  1. Herstel van volume:
    Naarmate we ouder worden, verliezen we vaak volume in bepaalde delen van het gezicht, met inbegrip van de traangoot. Fillers herstellen dit verloren volume, waardoor een meer jeugdige en vollere uitstraling ontstaat.
  1. Natuurlijke resultaten:
    Een goed gezette traangoot filler, op basis van hyaluronzuur, zorgt voor natuurlijke resultaten. Ze integreren zich naadloos met het weefsel en creëren een subtiele verbetering zonder een ‘overbehandelde’ uitstraling.

Traangoot behandeling bij Helon

Bij Helon begrijpen we dat elke situatie uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte traangoot behandelingen die passen bij uw specifieke behoeften en wensen. Onze arts gebruikt hoogwaardige fillers die veilig en effectief zijn. Tijdens een intakegesprek bespreken we graag uw verwachtingen en leggen we het behandelproces in detail uit, zodat u vol vertrouwen de eerste stap kunt zetten naar een frisse uitstraling.

De keuze voor Helon Huid- en Laserkliniek

Wilt u meer weten over traangoot fillers en wat deze behandeling voor u kan betekenen? Neem gerust contact op met Helon Huid- en Laserkliniek voor een persoonlijk intakegesprek. Onze huidtherapeuten en arts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden op uw reis naar een stralende blik.