Tijdelijke stop microblading behandelingen tijdens zwangerschapsverlof Iris

Bij Helon kennen we twee mogelijkheden voor het tatoeëren van wenkbrauwen d.m.v. PMU (permanente make-up): microblading en dermatografie.

Onze collega Iris is bij Helon PMU specialist op het gebied van microblading. Zij heeft het afgelopen jaar al veel cliënten blij mogen maken met prachtige wenkbrauwen.
Iris gaat echter per eind december genieten van haar zwangerschapsverlof.

Wij willen u altijd het beste resultaat bieden met inachtneming van alle kwaliteits- en veiligheidseisen van ZGT. Om die reden hebben we besloten de microblading behandelingen te stoppen totdat Iris weer terug is van haar verlof.

Voor het zetten van wenkbrauwen d.m.v. microblading zijn soms 2 tot 3 behandelingen nodig. Om ervoor te zorgen dat het eindresultaat naar wens is moeten we dus voorafgaand aan eind december een marge aanhouden van een aantal weken. Dit betekent dat de behandelingen van microblading per 1 november tijdelijk niet meer gestart kunnen worden. Wij houden u uiteraard op de hoogte wanneer Iris terug is van haar zwangerschapsverlof en deze behandelingen dus weer doorgang kunnen vinden.

De behandelingen d.m.v. dermatografie blijven wel mogelijk. Wilt u hierover meer informatie? Lees dan verder via onderstaande links:

 

Vragen over dit bericht?

Stel vrijblijvend uw vraag. Wij zijn ook telefonisch beschikbaar op 088 708 49 90

Stel een vraag