Spijt van uw tattoo?

Niet iedereen blijft tevreden over zijn of haar tattoo. Het is mogelijk dat de tatoeage na verloop van tijd niet meer bij uw leven past of dat u er op uitgekeken bent. Ook kan het gebeuren dat de tatoeage niet naar wens is gezet of dat u voor een cover-up tatoeage wilt gaan. Wanneer u spijt heeft van uw tatoeage is het mogelijk deze door middel van laser weg te laten halen.

Hoe werkt de pigmentlaser bij het verwijderen van tatoeages?

De TattooStar Effect Combo pigmentlaser heeft een korte pulsduur waardoor het gemakkelijk inkt kan verwijderen. De zeer korte laserpuls veroorzaakt een explosie van energie in de inkt waardoor de inkt wordt opgewarmd en uiteenvalt in zeer kleine deeltjes. Deze steeds kleiner gemaakte deeltjes worden in de weken na de behandeling door het lichaam opgeruimd waardoor de verkleuring zal verminderen. Deze laser kan op drie verschillende golflengten werken waardoor we een breed scala aan tatoeages kunnen verwijderen. Hierbij kunt u denken aan donker gekleurde tatoeages met zwart maar ook gekleurde tatoeages met bijvoorbeeld groen, rood en blauw. Doordat de laser een korte pulsduur heeft kunnen we in een aantal behandelingen al zeer mooie resultaten behalen.

Veilige laserbehandeling voor tattoo verwijderen

Bij Helon werken we al meer dan 17 jaar met uitsluitend de beste apparatuur van vooraanstaande leveranciers. Alle lasers worden, voordat ze bij ons komen, eerst uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit en veiligheid volgens de standaarden van ZGT (Ziekenhuisgroep Twente). Vervolgens worden ze minimaal tweemaal per jaar door de leveranciers gecontroleerd en onderhouden.

Waarom bij Helon?

Alle huidtherapeuten van Helon zijn bevoegd en bekwaam om tattoos weg te laseren. Zij volgen regelmatig trainingen om zo hun kennis en kunde up to date te houden. Laserbehandelingen kunnen risicovol zijn. Let bij de keuze voor een behandelaar daarom altijd op de geboden kwaliteit en veiligheid.