Rode adertjes in gezicht

Heeft u last van zichtbare rode adertjes in uw gezicht? Deze kleine, fijne bloedvaatjes, ook bekend als couperose kunnen verschijnen op de neus, wangen en andere delen van het gezicht. Veel mensen vinden deze adertjes cosmetisch storend en zoeken naar effectieve methoden voor het verwijderen ervan. Gelukkig biedt Helon de juiste behandeling om deze rode aders effectief te behandelen.

Wat zijn rode adertjes in het gezicht?

Rode adertjes in het gezicht zijn kleine, uitgezette bloedvaatjes onder het oppervlak van de huid. Hoewel ze onschadelijk zijn, kunnen ze voor sommige mensen een bron van ergernis zijn. Deze adertjes worden zichtbaar wanneer de vaatwanden verzwakken of beschadigen, waardoor de adertjes niet meer goed kunnen samentrekken en permanent verwijd blijven.

Oorzaken van rode adertjes in het gezicht

De vorming van rode adertjes in het gezicht kan worden veroorzaakt door diverse factoren. Genetische aanleg speelt vaak een rol; als rode adertjes in uw familie voorkomen, is de kans groter dat u ze ook krijgt. Andere oorzaken kunnen zijn blootstelling aan extreme temperaturen, overmatig alcoholgebruik, langdurige blootstelling aan de zon, hoge bloeddruk, en bepaalde huidaandoeningen zoals rosacea.

De oplossing: vaatlaserbehandeling bij Helon

Bij Helon begrijpen we hoe belangrijk een gezonde, egale huid is voor uw zelfvertrouwen. Daarom bieden wij gespecialiseerde behandelingen aan voor het effectief verwijderen van rode adertjes in het gezicht. Onze behandelingen gebruiken geavanceerde lasertechnologie om de zichtbare adertjes te minimaliseren of volledig te verwijderen.

Vaatlaserbehandeling

De vaatlaserbehandeling is een gerichte aanpak die gebruik maakt van een gespecialiseerde laser om specifiek de getroffen bloedvaatjes te behandelen. Wij werken met de Vbeam Perfecta, een Pulsed Dye Laser die al jaren als gouden standaard gezien wordt bij de behandeling van vasculaire aandoeningen. De laserenergie wordt geabsorbeerd door het bloed in de adertjes, waardoor deze coaguleren en vervolgens natuurlijk door het lichaam worden afgebroken.

Maak een afspraak voor een intake gesprek

Onze deskundige huidtherapeuten gebruiken de nieuwste technologieën en behandelmethoden om optimale resultaten te garanderen. Als u zich stoort aan rode adertjes in uw gezicht, nodigen wij u uit voor een intake gesprek waarin we de beste behandelopties voor uw specifieke situatie kunnen bespreken.