TE GEKKE ACTIE!

De komende weken kun je gebruik maken van een te gekke actie voor microneedling. Deze behandeling is zo breed inzetbaar dat het een echte alleskunner is en eigenlijk onmisbaar is bij bijna iedere vorm van huidverbetering. Heb je last van huidveroudering? (Acne)littekens? Zonbeschadiging? Een doffe huid of grove huidstructuur? Microneedling it is! Iedere huid knapt er van op!

Profiteer nu!

De komende weken kun je een microneedling behandeling ondergaan voor de scherpe prijs van €150 (normaal €199). Daarnaast nóg een leuk extraatje bij deze actie: bij aanschaf van €200 aan ZO Skin Health producten, ter ondersteuning van de microneedling behandeling, ontvang je nog een Vitamin C deluxe sample t.w.v. €39,95 gratis!

De actie is geldig t/m 30 november en geeft u korting op 1 microneedling behandeling.

Wat is microneedling precies?

Bij een microneedling behandeling maken we minuscule, verticale kanaaltjes in de huid met een vibrerende pen met kleine, steriele naaldjes. Deze minuscule kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ precies genoeg om de hui dop een natuurlijke manier te activeren. De cellen worden hierbij gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken. Het resultaat? De huid wordt steviger, voller en gladder en de huidteint wordt egaler, frisser en stralender. Wie wil dat nou niet!

Bij Helon werken we voor microneedling met de SkinPen Precision: het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld. Alle unieke eigenschappen van de SkinPen dragen bij aan het aanmaken van een nieuwe, gezonde huid zonder de vorming van onderhuidse littekentjes. De SkinPen is écht altijd veilig en kan het hele jaar door ingezet worden.

Maak nu snel je afspraak en profiteer van deze mooie korting + extra’s!

Afspraak maken