Open avond bij ZGT Helon, de veiligste huidkliniek van Nederland!

Donderdagavond 23 februari organiseren wij opnieuw een open avond. Wilt u in een informele setting Helon beleven en kijken of we iets voor u kunnen betekenen? De deuren van onze locatie in ZGT Hengelo zijn deze avond geopend voor een vrijblijvend kijkje achter de schermen.

Al 23 jaar komen mensen bij ons met zowel medische als cosmetische huidproblemen voor behandelingen, advies en begeleiding. “Zorg voor uw huid.”, dat is ons motto en dat is wat wij doen.

Medisch en cosmetisch

Ons enthousiaste team van huidtherapeuten kan hulp bieden wanneer u last hebt van bijvoorbeeld acne, couperose, beenvaatjes, wijnvlekken, striae, schimmelnagels, pigmentvlekken, littekens, huidveroudering of overbeharing. Ook bieden wij behandelingen als medische tatoeage en permanente make-up. We proberen iedereen die bij ons binnenkomt zo goed mogelijk te helpen uiterlijke onzekerheden weg te nemen en, waar nodig, bij het terugwinnen van het zelfvertrouwen.

Kwaliteit

Helon is een zelfstandige kliniek binnen de muren van ZGT. Wij lopen landelijk voorop als het gaat om kwaliteit en veiligheid. Zo zijn wij de enige huidkliniek in Nederland die Qualicor Europe geaccrediteerd is en zijn wij lid van een expertteam dat werkt volgens de QMT methode (kwaliteitssysteem voor veilig werken met medische apparatuur in de zorg, ontwikkeld door TNO). Al onze huidtherapeuten zijn HBO-opgeleid, lid van de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten en aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Doordat alle behandelingen worden uitgevoerd door huidtherapeuten, en enkel met hoogwaardige apparatuur, voldoen wij aan de voorwaarden van veel zorgverzekeraars om voor een eventuele vergoeding in aanmerking te komen. Laserontharing wordt door de meeste zorgverzekeraars zelfs alleen nog maar vergoed als dit door een huidtherapeut gedaan wordt.

Wat kunt u tijdens deze avond verwachten?

  • Onze huidtherapeuten staan voor u klaar om al uw vragen m.b.t. huidaandoeningen en/of behandelingen te beantwoorden.
  • Kennismaking met ons brede aanbod aan behandelmogelijkheden en inzage in onze prachtige behaalde resultaten.
  • Bijwonen van demonstraties van diverse behandelingen.

Heeft u interesse in een behandeling bij Helon of bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Kom dan langs op onze open avond en maak kennis met ons team en ons uitgebreide behandelaanbod. Uiteraard wordt de avond voorzien van een lekker hapje en drankje.

Datum: donderdag 23 februari
Tijd: van 17:00 uur tot 20:30 uur
Locatie: ZGT Helon, locatie Hengelo (2e verdieping zorgboulevard in ZGT).