Launch day!

Eindelijk is het zo ver en hebben we onze nieuwe website gelanceerd. Het was een heel karwei maar we zijn zo trots en vooral heel blij met het resultaat!

Al sinds begin 2019 liepen we met het plan om de website eens in een nieuw jasje te steken. Zo ontstonden de eerste gesprekken met Inventus.online en Vorm & Vorm. De opzet stond.. en toen laaide Covid-19 op. Dit betekende voor ons in maart ook een lockdown, waarbij we veel thuis gewerkt hebben. Dit gaf ons de kans om ook al onze inhoudelijke informatie te herschrijven, met als resultaat dat alle informatie geheel up to date is! Na deze lockdown konden we, met de geldende maatregelen, steeds een stapje dichter naar het eindresultaat werken. Wat betekende dat we nieuw foto- en videomateriaal zijn gaan ontwikkelen in samenwerking met Ronny van Langhorst media en Benno van HIT Photography. De samenwerking met alle bovenstaande partijen heeft mogelijk gemaakt dat we nu zo’n mooie nieuwe website hebben dat we deze graag onder de aandacht brengen.

Neem een kijkje op de verschillende pagina’s en laat ons weten wat u er van vindt! Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.