Bikinilijn ontharen

Het ontharen van de bikinilijn kan soms als vervelend ervaren worden. Het is soms lastig om het gewenste resultaat te krijgen of te behouden. De beharing groeit doorgaans snel en wanneer u sterke haargroei heeft zal dit bijna dagelijks onthaart moeten worden d.m.v. scheren. Wanneer u snel last heeft van ingegroeide haartjes of bijvoorbeeld hidradenitis kan dit veel irritatie, ontstekingen of zelfs wondjes veroorzaken. Daarnaast kan de beharing ook als cosmetisch storend ervaren worden.

Om de beharing van uw bikinilijn te verminderen is laserbehandeling van de bikinilijn een goede keuze. Voorwaarde hiervoor is dat de beharing donker van kleur moet zijn. In gemiddeld 6-8 behandelingen kan ongeveer 60-80% van de beharing vermindert worden met een behandelfrequentie van om de 8 weken.

Veilige laserbehandeling

Laserontharing is een veilige, snelle en effectieve manier om ongewenste beharing van de bikinilijn te verminderen. Bij Helon werken wij al meer dan 17 jaar uitsluitend met de beste apparatuur van vooraanstaande leveranciers. De apparatuur waarmee wij werken voor het laseren van de binikilijn is de Lightsheer Diodelaser van Laservision. Alle lasers worden, voordat ze bij ons komen, eerst uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit en veiligheid volgens de standaarden van ZGT (Ziekenhuisgroep Twente). Vervolgens worden ze minimaal tweemaal per jaar door de leveranciers gecontroleerd en onderhouden.

Bikinilijn laseren

Wilt u meer weten over het laseren van uw binikilijn en de bijkomende kosten? Lees dan verder op onderstaande pagina: