Oksels ontharen

Beharing van de oksels kan soms als storend ervaren worden. De beharing groeit doorgaans snel en regelmatig scheren kan gevoelige oksels veroorzaken. Er kunnen rode bultjes ontstaan en in sommige gevallen zelfs ontstekingen door ingegroeide haartjes.

Oksels ontharen kan op verschillende manieren. Veel mensen scheren de beharing, maar ook harsen of epileren behoort tot de mogelijkheden. Wanneer u de beharing definitief wilt verminderen is laserontharing een optie. Een voorwaarde voor oksels laseren is dat de beharing donker van kleur moet zijn. Laserlicht werkt in op het pigment in de haar. Het pigment absorbeert het laserlicht en zet dit om in warmte. Deze warmte zorgt voor beschadiging in het haarzakje, zodat daar op den duur geen nieuwe haar meer kan groeien.

Veilige behandeling

Laserontharing is een veilige, snelle en effectieve manier om ongewenste beharing van de oksels te verminderen. Bij Helon werken wij al meer dan 17 jaar uitsluitend met de beste apparatuur van vooraanstaande leveranciers. De laser waarmee wij werken is de Lightsheer Diodelaser van Laservision. Alle lasers worden, voordat ze bij ons komen, eerst uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit en veiligheid volgens de standaarden van ZGT (Ziekenhuisgroep Twente). Vervolgens worden ze minimaal tweemaal per jaar door de leveranciers gecontroleerd en onderhouden.

Laserontharing

Wilt u meer weten over laseren van de oksels en de bijkomende kosten? Lees dan verder op onderstaande pagina: