Nieuw bij Helon: Profhilo®

We hebben weer een prachtige nieuwe behandeling kunnen toevoegen aan ons aanbod, namelijk Profhilo®. Een mooie behandeling die steeds meer terrein wint op het gebied van huidverjonging.

Wat is Profhilo®?

Profhilo® is uniek in zijn soort, een vorm van hyaluronzuur op zijn best. Het is geen filler, ondanks dat het net als veel fillers hyaluronzuur bevat. Het hyaluronzuur in Profhilo is namelijk op een andere manier bereid. Het product heeft niet als doel de huid volume te geven maar om de huid te hydrateren, te verstrakken en te verstevigen. Dit is mogelijk dankzij de hoge concentratie hyaluronzuur. Het biedt de mogelijkheid om uw huid snel en voor een geruime tijd te verjongen.

Hoe gaat de behandeling met Profhilo?

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof en zorgt ervoor dat de huid meer collageen en elastine aanmaakt. Naarmate we ouder worden maakt ons lichaam dit steeds minder aan, waardoor onze huid verslapt. Door deze aanmaak weer te stimuleren is de huid beter in staat zichzelf te herstellen en wordt deze elastischer en steviger. Een behandeling bestaat uit injecties met hyaluronzuur. Er worden meerdere injecties op strategische plekken in het te behandelen gebied geplaatst. Bij Helon is het mogelijk om d.m.v. Profhilo uw gezicht of hals te laten behandelen. De behandeling wordt uitgevoerd door onze arts.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Voor optimaal resultaat worden er 2 behandelingen aangeraden. De tweede behandeling wordt vier weken na de eerste behandeling uitgevoerd.

Kosten

De kosten voor twee behandelingen zijn in totaal €700,-.

Heeft u vragen over deze behandeling?

Stel vrijblijvend uw vraag. Wij zijn ook telefonisch beschikbaar op 088 708 49 90

Stel een vraag