Maak een afspraak
Nieuwsbrief
Afspraak maken
Lip fillers Hengelo

Lip fillers Hengelo

Huid- en laserkliniek Hengelo

Maak een afspraak
Lip fillers Hengelo

Bent u op zoek naar vollere lippen die uw natuurlijke schoonheid benadrukken? Ontdek de lip filler behandeling bij Helon Huid- en Laserkliniek in Hengelo. Onze op maat gemaakte behandelingen met injectables zorgen voor een subtiele en natuurlijke verbetering van uw lipcontouren.

Onze ervaren arts begrijpt dat elke cliënt unieke behoeften heeft. Daarom bieden wij een persoonlijk intakegesprek aan om uw wensen te bespreken en zal er vervolgens een behandelplan opgesteld worden.

Bekijk lip filler behandeling

Lip filler behandeling

Bij onze lip filler behandeling wordt er gebruik gemaakt van injectables met hyaluronzuur van hoge kwaliteit om de natuurlijke uitstraling van uw lippen te verbeteren. Of u nu op zoek bent naar meer volume, betere definitie van de lipcontouren of het verminderen van fijne lijntjes rond de mond, Helon Huid- en Laserkliniek biedt de juiste oplossingen.

Veiligheid lip fillers

Bij Helon staat kwaliteit en veiligheid voorop. Onze behandelingen met lip fillers worden uitgevoerd door een ervaren arts die gebruik maakt van hoogwaardige producten. Wij begrijpen dat het behouden van een natuurlijke uitstraling van groot belang is. Daarom streven we ernaar om resultaten te leveren die harmonieus zijn met uw gezichtskenmerken.

Nazorg lip fillers

Na uw lip filler behandeling ziet u vrij snel resultaat. Na ongeveer 2 weken is het resultaat optimaal. Er kan na de behandeling een lichte zwelling optreden, dit neemt geleidelijk af en is in de meeste gevallen na één tot twee dagen verdwenen.

Lip fillers Hengelo

Bij Helon Huid- en Laserkliniek in Hengelo geloven we in het verbeteren van uw natuurlijke schoonheid op een veilige en verantwoorde manier. Neem vandaag nog contact met ons op voor een intakegesprek.

Ervaringen
Erg vriendelijke huidtherapeuten die goed uitleg geven. Ik voel me serieus genomen, ook door de tijd die ervoor genomen wordt.

Meer dan 24 jaar ervaring

Helon Huidkliniek Twente is al meer dan 24 jaar gespecialiseerd in zowel medische als cosmetische huid- en laserbehandelingen. Ons gedreven team van huidtherapeuten werkt nauw samen met de dermatologen van ZGT. Dit alles staat garant voor een zeer uitgebreide kennis van uw huid en de optimale behandeling.

Gekwalificeerd personeel

Onze huidtherapeuten zijn HBO-opgeleid, vallen onder de kwaliteitswet BIG, zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Ook volgen zij regelmatig scholingen om zo bevoegd en bekwaam te blijven.

Veiligheid boven alles

Helon is een zelfstandige huidkliniek binnen de muren van ZGT. Wij zijn de eerste huidkliniek van Nederland met certificering van Qualicor Europe (voorheen NIAZ). Hierdoor kunnen wij u een kwaliteit en veiligheid bieden die uniek is in de omgeving. Wij voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidsnormen en werken alleen met hoogwaardige lasers, apparatuur en producten. Daarnaast maken we, als enige huidkliniek in Nederland, onderdeel uit van een expertteam dat werkt volgens de QMT methode (Quality for Medical Technology) met als doel de veiligheid voor patiënten en medewerkers te bewaken en borgen.

Qualicor gecertificeerd

Helon is als enige huidkliniek in Nederland Qualicor gecertificeerd.

Helon

Persoonlijke aandacht
Wij nemen de tijd voor u en uw huid.

Helon team

Uw huid is onze passie. De huid is het grootste orgaan en, doordat het aan de buitenkant zit, altijd zichtbaar. Dit maakt dat veel mensen met huidklachten onzeker zijn. Wanneer u niet gelukkig bent met uw huid, kunnen wij u helpen. Wij zullen bij huidtherapie Helon in Twente voor het uiterste gaan om u weer lekker in uw vel te laten voelen.

  • Qualicor gecertificeerd.
  • Meer dan 24 jaar ervaring
  • Gekwalificeerd personeel
  • Professionele apparatuur
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • Onafhankelijke kwaliteitsinspectie
Over ons