Maak een afspraak
Nieuwsbrief
Afspraak maken
Lip fillers Enschede

Lip fillers Enschede

Huid- en laserkliniek

Maak een afspraak
Lip fillers Enschede

Op zoek naar prachtige, volle lippen die natuurlijk ogen? Bij Helon Huid- en Laserkliniek bent u aan het juiste adres! Onze deskundige arts biedt mogelijkheden d.m.v. fillers.

Lees verder om meer te ontdekken over onze lip filler behandelingen in de buurt van Enschede (Hengelo) en waarom Helon de ideale keuze is voor een professionele behandeling en een natuurlijke uitstraling.

Bekijk lip filler behandeling

Lip filler behandeling

Bij Helon begrijpen we dat elke patiënt uniek is, en daarom bieden we op maat gemaakte behandelingen voor lip fillers. Tijdens een intakegesprek neemt de arts de tijd om naar uw wensen te luisteren en stelt samen met u een behandelplan op dat past bij uw wensen. Door het gebruik van injectables van hoogwaardige kwaliteit, met een hoge dosering hyaluronzuur, zorgen we voor subtiele verbeteringen die uw lippen verfraaien met een natuurlijk resultaat.

Veiligheid staat bij ons voorop

Bij Helon Huid- en Laserkliniek hechten we veel waarde aan de veiligheid van onze patiënten. Onze ervaren huidtherapeuten en arts nemen uitgebreid de tijd om de behandeling met u te bespreken en al uw vragen te beantwoorden. De gezondheid en tevredenheid van onze cliënten komen altijd op de eerste plaats.

Nazorg en resultaat van lip fillers

Na uw lip filler behandeling ziet u vrij snel resultaat. Na ongeveer 2 weken is het resultaat optimaal. Er kan na de behandeling een lichte zwelling optreden, dit neemt geleidelijk af en is in de meeste gevallen na één tot twee dagen verdwenen.

Lip fillers in omgeving Enschede

Als u op zoek bent naar hoogwaardige lip fillers in de omgeving van Enschede, kies dan voor Helon Huid- en Laserkliniek. Onze ervaren arts helpt u graag met natuurlijke en subtiele resultaten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met prachtige, volle lippen die perfect bij u passen!

Ervaringen
Erg vriendelijke huidtherapeuten die goed uitleg geven. Ik voel me serieus genomen, ook door de tijd die ervoor genomen wordt.

Meer dan 24 jaar ervaring

Helon Huidkliniek Twente is al meer dan 24 jaar gespecialiseerd in zowel medische als cosmetische huid- en laserbehandelingen. Ons gedreven team van huidtherapeuten werkt nauw samen met de dermatologen van ZGT. Dit alles staat garant voor een zeer uitgebreide kennis van uw huid en de optimale behandeling.

Gekwalificeerd personeel

Onze huidtherapeuten zijn HBO-opgeleid, vallen onder de kwaliteitswet BIG, zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Ook volgen zij regelmatig scholingen om zo bevoegd en bekwaam te blijven.

Veiligheid boven alles

Helon is een zelfstandige huidkliniek binnen de muren van ZGT. Wij zijn de eerste huidkliniek van Nederland met certificering van Qualicor Europe (voorheen NIAZ). Hierdoor kunnen wij u een kwaliteit en veiligheid bieden die uniek is in de omgeving. Wij voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidsnormen en werken alleen met hoogwaardige lasers, apparatuur en producten. Daarnaast maken we, als enige huidkliniek in Nederland, onderdeel uit van een expertteam dat werkt volgens de QMT methode (Quality for Medical Technology) met als doel de veiligheid voor patiënten en medewerkers te bewaken en borgen.

Qualicor gecertificeerd

Helon is als enige huidkliniek in Nederland Qualicor gecertificeerd.

Helon

Persoonlijke aandacht
Wij nemen de tijd voor u en uw huid.

Helon team

Uw huid is onze passie. De huid is het grootste orgaan en, doordat het aan de buitenkant zit, altijd zichtbaar. Dit maakt dat veel mensen met huidklachten onzeker zijn. Wanneer u niet gelukkig bent met uw huid, kunnen wij u helpen. Wij zullen bij huidtherapie Helon in Twente voor het uiterste gaan om u weer lekker in uw vel te laten voelen.

  • Qualicor gecertificeerd.
  • Meer dan 24 jaar ervaring
  • Gekwalificeerd personeel
  • Professionele apparatuur
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • Onafhankelijke kwaliteitsinspectie
Over ons