Maak een afspraak
Nieuwsbrief
Afspraak maken
Huidtherapie Enschede

Huid- en laserkliniek Enschede

Als enige huidkliniek in Nederland Qualicor gecertificeerd

Maak een afspraak
Huidtherapie Enschede

Huidtherapie Enschede

Helon huid- en laserkliniek is gespecialiseerd in het behandelen van huidproblemen zoals acne, littekens, pigmentvlekken en rosacea. Deze behandelingen worden uitgevoerd door ervaren huidtherapeuten die een breed scala aan technieken en methoden toepassen, waaronder lasertherapie, reiniging en peelings.

Een huidtherapie behandeling begint altijd met een uitgebreide intake waarin de therapeut uw specifieke huidprobleem in kaart brengt en een behandelplan op maat maakt. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat de behandeling die u krijgt volledig is afgestemd op uw individuele behoeften en doelen.

Bekijk alle behandelingen

Laserbehandeling Enschede

Laserbehandelingen zijn een populaire manier om verschillende huidproblemen aan te pakken. Helon biedt verschillende laserbehandelingen aan voor het permanent verwijderen van ongewenste haargroei. Laser ontharen is een effectieve en veilige methode die gebruik maakt van geavanceerde lasers, de warmte van de laser zorgt voor beschadiging van het haarzakje, zodat daaruit op den duur geen nieuwe haar meer kan groeien. Op zoek naar een laserbehandeling van een huidtherapeut in Enschede? De ervaren huidherapeuten van Helon kunnen u adviseren over de beste behandeling voor uw specifieke huidprobleem.

Acne behandeling Enschede

Voor het behandelen van acne kunt u in Enschede terecht bij Helon huid- en laserkliniek. Een goede acne behandeling kan bestaan uit verschillende technieken, zoals een peeling of dieptereiniging, waarbij de huid wordt gereinigd met speciale producten die zijn ontworpen om de poriën diep te reinigen en de huid te kalmeren. Deze behandelingen zijn erop gericht om de acne te verminderen en de huid te verbeteren. Door regelmatig een acne behandeling te ondergaan bij een professionele huidtherapeut kunt u de gezondheid van uw huid optimaliseren en de kans op toekomstige uitbraken verminderen. Wilt u advies voor u uw situatie, plan dan een afspraak in.

Litteken therapie Enschede

Littekens kunnen een vervelend gevolg zijn van wonden, operaties, acne of andere huidproblemen. Gelukkig zijn er verschillende littekentherapie behandelingen die kunnen helpen bij het verminderen en verwijderen van littekens. Een veelgebruikte methode is littekenmassage, waarbij verschillende (stevige) massagetechnieken worden gebruikt om de huid te behandelen en het littekenweefsel te verminderen. Daarnaast kunt u gebruik maken siliconentherapie, door het gebruik van zeer hoge kwaliteit siliconenpleisters of –gel, kunnen klachten als roodheid, jeuk en pijn aanzienlijk verminderen. Vaak wordt dit geadviseerd als aanvulling op littekenmassage, maar het kan ook als opzichzelfstaande behandeling ingezet worden. In Enschede kunt u terecht bij Helon huid- en laserkliniek voor littekentherapie afgestemd op uw situatie.

Permanente make-up (PMU) Enschede

Permanente make-up is een populaire en effectieve manier om de wenkbrauwen te versterken, de lippen te accentueren of de ogen te benadrukken. Deze behandeling kan worden ingezet om de wenkbrauwen te verdichten of om pigmentverlies als gevolg van chemotherapie of alopecia te compenseren. Hierdoor krijgt het gezicht weer een natuurlijke uitstraling en wordt het zelfvertrouwen vergroot. Daarnaast kan permanente make-up ook worden toegepast om vollere wenkbrauwen te creëren en de gezichtscontouren te versterken. Het voordeel van permanente make-up is dat het resultaat langdurig blijft, waardoor je dagelijks veel tijd bespaart. Voor permanente make-up in Enschede kunt u terecht bij Helon Huidkliniek in Twente. De huidtherapeuten helpen u graag bij het creeëren van een zo natuurlijk mogelijk resultaat, passend bij u wensen en leeftijd. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Laserkliniek Enschede

Heeft u een huidaandoening en weet u niet welke behandeling geschikt is? Wij helpen u bij Helon graag verder. Onze huidspecialisten maken kennis met uw huid en brengen uw klachten in kaart. Daarna wordt er een behandelplan samengesteld. U kunt voor verschillende huidbehandelingen bij ons terecht: acnetherapie, coagulatie, laserontharing, littekentherapie, vaatlaserbehandelingen en nog veel meer.

Huidtherapie Enschede

Bent u woonachtig in Enschede en op zoek naar een huidtherapeut? Vanuit Enschede bent u in ongeveer 20 minuten in onze huidkliniek in Hengelo of Almelo. Op beide locaties is er een ruime parkeergelegenheid. Daarnaast profiteert u van de volgende voordelen:

  • Meer dan 22 jaar ervaring en gekwalificeerd personeel
  • Als enige huidkliniek in Nederland zijn wij Qualicor gecertificeerd
  • Wij zijn beoordeeld met een 9,4 uit meer dan 80 reviews

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over uw huidaandoening of de juiste huidbehandeling kunt u contact opnemen via onderstaande mogelijkheden. Voor een huidtherapeut in Enschede kunt u terecht bij onze vestigingen in Hengelo en Almelo.

 

Ervaringen
Erg vriendelijke huidtherapeuten die goed uitleg geven. Ik voel me serieus genomen, ook door de tijd die ervoor genomen wordt.

Meer dan 24 jaar ervaring

Helon Huidkliniek Twente is al meer dan 24 jaar gespecialiseerd in zowel medische als cosmetische huid- en laserbehandelingen. Ons gedreven team van huidtherapeuten werkt nauw samen met de dermatologen van ZGT. Dit alles staat garant voor een zeer uitgebreide kennis van uw huid en de optimale behandeling.

Gekwalificeerd personeel

Onze huidtherapeuten zijn HBO-opgeleid, vallen onder de kwaliteitswet BIG, zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Ook volgen zij regelmatig scholingen om zo bevoegd en bekwaam te blijven.

Veiligheid boven alles

Helon is een zelfstandige huidkliniek binnen de muren van ZGT. Wij zijn de eerste huidkliniek van Nederland met certificering van Qualicor Europe (voorheen NIAZ). Hierdoor kunnen wij u een kwaliteit en veiligheid bieden die uniek is in de omgeving. Wij voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidsnormen en werken alleen met hoogwaardige lasers, apparatuur en producten. Daarnaast maken we, als enige huidkliniek in Nederland, onderdeel uit van een expertteam dat werkt volgens de QMT methode (Quality for Medical Technology) met als doel de veiligheid voor patiënten en medewerkers te bewaken en borgen.

Qualicor gecertificeerd

Helon is als enige huidkliniek in Nederland Qualicor gecertificeerd.

Helon

Persoonlijke aandacht
Wij nemen de tijd voor u en uw huid.

Helon team

Uw huid is onze passie. De huid is het grootste orgaan en, doordat het aan de buitenkant zit, altijd zichtbaar. Dit maakt dat veel mensen met huidklachten onzeker zijn. Wanneer u niet gelukkig bent met uw huid, kunnen wij u helpen. Wij zullen bij huidtherapie Helon in Twente voor het uiterste gaan om u weer lekker in uw vel te laten voelen.

  • Qualicor gecertificeerd.
  • Meer dan 24 jaar ervaring
  • Gekwalificeerd personeel
  • Professionele apparatuur
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • Onafhankelijke kwaliteitsinspectie
Over ons