Maak een afspraak
Nieuwsbrief
Afspraak maken
Huidkliniek Borne

Huid- en laserkliniek Borne

Als enige huidkliniek in Nederland Qualicor gecertificeerd

Maak een afspraak
Huidkliniek Borne

Huid- en laserkliniek Helon is dé plek waar u terecht kunt voor veilige en effectieve huidbehandelingen. Of u nu last heeft van ongewenste haargroei, pigmentvlekken, acne, littekens of couperose, bij Helon bent u in goede handen. Onze ervaren en deskundige huidspecialisten werken met de meest geavanceerde technologieën op het gebied van huidbehandelingen en kunnen daardoor zeer gericht en precies te werk gaan. Zo bent u verzekerd van een veilige en effectieve behandeling.

Bij Helon huid- en laserkliniek vinden we persoonlijke aandacht en zorg belangrijk. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om uw wensen en verwachtingen te bespreken en stellen we samen met u een behandelplan op dat bij u past. Onze behandelingen zijn altijd maatwerk en worden afgestemd op uw huidtype, huidconditie en de specifieke klachten die u heeft.

Bekijk alle behandelingen

Laserontharing Borne

Laserbehandelingen zijn een veilige en effectieve manier om diverse huidproblemen te behandelen, zoals ongewenste haargroei, schimmelnagels en beenvaatjes. Als u op zoek bent naar een laserkliniek in Borne, kunt u bij Helon terecht voor diverse laserbehandelingen, uitgevoerd door ervaren en gediplomeerde huidspecialisten. Bij laserontharing zendt de laser een geconcentreerde bundel licht uit die door het pigment in het haar wordt geabsorbeerd. Hierdoor wordt het haarzakje verwarmd en vernietigd, waardoor het haar niet (of minder goed) kan terug groeien. De behandeling is het meest effectief bij donker haar, omdat het pigment in donkere haren het licht beter absorbeert. De huidspecialisten van Helon Huidkliniek in Twente helpen u graag verder bij een persoonlijk behandelplan.

Acne behandeling Borne

Een acnebehandeling kan bestaan uit verschillende stappen, afhankelijk van de ernst en oorzaak van de acne en de gekozen behandelmethode. Over het algemeen zal een behandeling gericht zijn op het verminderen van ontstekingen, het voorkomen van nieuwe puistjes en het verminderen van littekens. Een veelgebruikte behandelmethode is de dieptereiniging. Hierbij wordt de huid gereinigd met behulp van speciale huidproducten. Het uiteindelijke resultaat van de dieptereiniging van de acnetherapie waar we naar streven, is een gezonde huid en een groter zelfvertrouwen. Dit kunnen we bereiken wanneer er sprake is van een stabiele talgproductie, weinig tot geen nieuwe ontstekingen en mee-eters en een gladde, egale huidstructuur.

Coagulatie behandeling Borne

Tijdens een coagulatie behandeling wordt een elektrisch stroompje op de huid aangebracht om huidaandoeningen zoals steelwratjes, bloedblaasjes, couperose en spider naevi te behandelen. De behandeling wordt ook wel elektrocoagulatie genoemd. Bij de behandeling wordt er met een klein naaldje of elektrode een elektrisch stroompje op de huid aangebracht. Dit stroompje zorgt voor warmte in de huid, waardoor het bloedvaatje of weefsel dat behandeld wordt, stolt en uiteindelijk zal verdwijnen. Het stroompje wordt heel gericht aangebracht, zodat alleen het te behandelen gebied wordt behandeld en de omliggende huid niet wordt beschadigd.

Micro needling behandeling Borne

Tijdens micro needling wordt de huid behandeld met kleine naaldjes die vibrerend kleine gaatjes in de huid maken. Deze gaatjes zijn zo klein dat ze niet met het blote oog te zien zijn, maar groot genoeg om de huid te stimuleren tot natuurlijke genezing en vernieuwing. Door deze stimulatie wordt de aanmaak van collageen en elastine in de huid gestimuleerd, wat de huid verstevigt en verjongt. Micro needling kan worden ingezet om verschillende huidproblemen aan te pakken, zoals acne-littekens, rimpels en fijne lijntjes, pigmentvlekken en grove poriën. Het aantal behandelingen dat nodig is, hangt af van de specifieke behoeften van uw huid en het gewenste resultaat. Maak vrijblijvend een afspraak, zodat we een persoonlijk behandelplan kunnen opstellen.

Huidkliniek Borne

Iedereen heeft behoefte aan een gezonde en verzorgde huid. Wij begrijpen uit persoonlijke en professionele ervaring hoe groot het psychische en lichamelijke effect kan zijn, wanneer het met uw huid niet goed gaat. Bij Helon huid- en laserkliniek werken wij elke dag weer met veel enthousiasme om u letterlijk ‘lekker in uw vel’ te laten zitten.

Huidbehandeling bij Helon

Heeft u last van acne, huidveroudering, roodheden, pigmentvlekken, ongewenste haargroei of andere huidproblemen? En bent u op zoek naar een huidkliniek in de omgeving van Borne? Dan bent u bij huid- en laserkliniek Helon aan het juiste adres. In slechts 15 minuten bent u bij onze vestiging in Hengelo of Almelo. Op beide locaties is er een ruime parkeergelegenheid. Daarnaast profiteert u van de volgende voordelen:

  • Meer dan 22 jaar ervaring en gekwalificeerd personeel
  • Als enige huidkliniek in Nederland zijn wij Qualicor gecertificeerd
  • Wij zijn beoordeeld met een 9,4 uit meer dan 80 reviews

Huidkliniek in Borne

Wanneer u als nieuwe patiënt bij ons komt, is een intakegesprek altijd nodig. De huidtherapeut maakt tijdens dit gesprek kennis met u en uw huid, brengt de voorgeschiedenis en uw klachten in kaart en beoordeelt of u veilig behandeld kan worden. Op basis van wat de huidtherapeut ziet en u vertelt, zal samen met u een behandelplan opgesteld worden.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over uw huidaandoening of de juiste huidbehandeling kunt u contact opnemen via onderstaande mogelijkheden. Voor een huidtherapeut in Borne kunt u terecht bij onze vestigingen in Hengelo en Almelo.

Ervaringen
Erg vriendelijke huidtherapeuten die goed uitleg geven. Ik voel me serieus genomen, ook door de tijd die ervoor genomen wordt.

Meer dan 24 jaar ervaring

Helon Huidkliniek Twente is al meer dan 24 jaar gespecialiseerd in zowel medische als cosmetische huid- en laserbehandelingen. Ons gedreven team van huidtherapeuten werkt nauw samen met de dermatologen van ZGT. Dit alles staat garant voor een zeer uitgebreide kennis van uw huid en de optimale behandeling.

Gekwalificeerd personeel

Onze huidtherapeuten zijn HBO-opgeleid, vallen onder de kwaliteitswet BIG, zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Ook volgen zij regelmatig scholingen om zo bevoegd en bekwaam te blijven.

Veiligheid boven alles

Helon is een zelfstandige huidkliniek binnen de muren van ZGT. Wij zijn de eerste huidkliniek van Nederland met certificering van Qualicor Europe (voorheen NIAZ). Hierdoor kunnen wij u een kwaliteit en veiligheid bieden die uniek is in de omgeving. Wij voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidsnormen en werken alleen met hoogwaardige lasers, apparatuur en producten. Daarnaast maken we, als enige huidkliniek in Nederland, onderdeel uit van een expertteam dat werkt volgens de QMT methode (Quality for Medical Technology) met als doel de veiligheid voor patiënten en medewerkers te bewaken en borgen.

Qualicor gecertificeerd

Helon is als enige huidkliniek in Nederland Qualicor gecertificeerd.

Helon

Persoonlijke aandacht
Wij nemen de tijd voor u en uw huid.

Helon team

Uw huid is onze passie. De huid is het grootste orgaan en, doordat het aan de buitenkant zit, altijd zichtbaar. Dit maakt dat veel mensen met huidklachten onzeker zijn. Wanneer u niet gelukkig bent met uw huid, kunnen wij u helpen. Wij zullen bij huidtherapie Helon in Twente voor het uiterste gaan om u weer lekker in uw vel te laten voelen.

  • Qualicor gecertificeerd.
  • Meer dan 24 jaar ervaring
  • Gekwalificeerd personeel
  • Professionele apparatuur
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • Onafhankelijke kwaliteitsinspectie
Over ons