Fox schimmelnagellaser

De FOX schimmelnagellaser is een laser speciaal ontwikkeld voor de behandeling van schimmelnagels. De laserstraal dringt door de nagel heen en verwarmt de nagel, het nagelbed en het omliggende weefsel. De schimmel raakt hierdoor beschadigt en kan niet verder groeien. Het gebruik van de laser heeft geen nadelige effecten op de ontwikkeling van de nagel en tast de omgeving van de nagel niet aan.

Wanneer komt u in aanmerking voor een behandeling met de Fox schimmelnagellaser?

De behandeling met de Fox laser is geschikt bij schimmelnagels aan de tegen en vingers.

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

Wanneer u als nieuwe cliënt bij ons komt, is een intakegesprek altijd nodig. Wanneer uit dit gesprek blijkt dat behandeling met de schimmelnagellaser geschikt is voor uw hulpvraag, start het behandeltraject. Voor de behandeling start krijgt u een beschermende bril op. De behandeling door middel van deze laser gaat snel en veilig. Doordat de laser warmte in de nagel brengt, kan de behandeling onaangenaam zijn.

Omdat nagels langzaam groeien zal resultaat niet direct zichtbaar zijn. Meestal komen de eerste resultaten na ongeveer 3 maanden. Er ontstaat dan een schoon en gezond randje aan de kant van de nagelriem. Daarna duurt het nog enkele maanden voordat het aangetaste nagelweefsel helemaal uitgegroeid is en de hele nagel er normaal en helder uitziet. Voor een optimaal resultaat zijn meestal 3 tot 5 behandelingen in kuurvorm nodig.

Indicaties Fox laser

 

Leverancier: www.laservision.nl