Een terugblik naar prachtige resultaten

We vinden het leuk om even terug te blikken naar afgelopen jaar. Dagelijks zijn wij in onze praktijk prachtige resultaten voorbijkomen waar wij erg blij van worden. Enkele van deze resultaten mogen wij met toestemming van de cliënt met u delen. Wij hebben een top 5 gemaakt met mooie voor- en na foto’s van afgelopen jaar.

 

√ Rosacea

Wij zien bij Helon veel mensen die zich niet bewust zijn van het feit dat zij rosacea hebben, of juist ten einde raad zijn omdat ze er niet vanaf komen. Gelukkig kunnen we de huid vaak binnen afzienbare tijd weer gezond en stralend maken en houden. Dit is ook gelukt bij deze dame met rosacea. In 5 maanden transformeerde de huid van een gevoelige ontstoken huid naar een gezonde, stralende huid dankzij het thuisprotocol van ZO Skin Health.

 

 

 

 

√ Ongewenste permanente make-up

Permante make-up, ook wel PMU genoemd, is op dit moment enorm populair. Voor veel mensen is het echt een uitkomst dat ze niet dagelijks zelf make-up hoeven aan te brengen. Echter kan dit ook verkeerd uitpakken en krijgen cliënten spijt van hun verkeerd gezette PMU. Ook deze cliënt gaf aan spijt te hebben van haar PMU, gelukkig hebben wij dit d.m.v. laserbehandelingen effectief verwijderd. Vervolgens hebben we met de techniek microblading nieuwe wenkbrauwen mogen zetten. Wat een fantastisch resultaat!

 

 

 

√ Acne vulgaris

Het prachtige resultaat van dieptereiniging, peelings en de juiste huidverzorging thuis. Deze cliënt had al enkele maanden last van een actieve acne vulgaris, maar gelukkig is met de juiste begeleiding dit resultaat verkregen.

 

 

 

 

 

√ Xanthelasma

Veel mensen kennen deze huidaandoening niet. Xanthelasma is een goedaardige, licht verheven, geelwitte vetophopingen die vaak op de boven- en/of onderoogleden voorkomen. Xanthelasma begint vaak als een klein individueel plekje dat steeds groter wordt. Ook kan het zich uitbreiden tot meerdere plekken. Ze geven over het algemeen weinig klachten maar kunnen wel als cosmetisch storend worden ervaren. Xanthelasma is gelukkig goedaardig, maar zal helaas nooit spontaan verdwijnen. Bij Helon worden deze plekken behandeld door middel van elektrocoagulatie.

 

 

√ Venous lake

Een venous lake is een goedaardig bloedvatgezwelletje en kan dus geen kwaad, maar is vaak wel cosmetisch storend. Met de Vbeam Prima behalen we hele mooi resultaten bij het verwijderen van deze vervelende bultjes op de lippen. Dit resultaat is behaald na maar liefst 1 behandeling.