Glowing december actie!

Wilt u ook met een prachtige glow de december feestmaand door?

Dan hebben wij de perfecte behandeling voor u, met nu wel een hele leuke actie! Deze peeling is nieuw in ons assortiment en we kunnen ons geen betere maand bedenken om er mee te starten, de peel geeft namelijk een prachtige glow waardoor deze, juist in deze maand met alle feestdagen, ontzettend mooi is om te ondergaan.

De gehele maand december ontvangt u bij uw ZO Stimulator Peel behandeling een cadeaubon t.w.v. €25. Deze bon is te besteden op al onze producten en behandelingen, maar ook heel leuk om cadeau te geven aan iemand die u liefhebt.

De ZO Skin Health Stimulator Peel is een fijne milde peeling die de huid direct van een prachtige glow voorziet. Het wordt ook wel de “Red Carpet Peel” genoemd omdat de peel direct een mooie en frisse uitstraling geeft, klaar om te stralen. De peel heeft geen tot nauwelijks downtime en kan dus op elk moment uitgevoerd worden. Ook zorgt deze peel er voor dat de producten die u thuis gebruikt beter worden opgenomen door de huid. De ZO Skin Health Stimulator Peel bevat glycolzuur, citroenzuur en melkzuur en helpt de textuur en toon van de huid te verbeteren door zowel exfoliatie als celvernieuwing te stimuleren. De peel is mild genoeg voor alle huidtypen en kan het gehele jaar door ingezet worden. Al is het wel extra leuk om tijdens de feestdagen ook een feestelijke glow te hebben toch?

De peel heeft een scherpe prijs van €108,- en is nu dus extra leuk omdat u als het ware €25,- cadeau krijgt. Boek nu uw afspraak voor december en profiteer van deze aanbieding!

Heeft u interesse in deze peel?

Stel vrijblijvend uw vraag of boek uw afspraak. Wij zijn ook telefonisch beschikbaar op 088 708 49 90

Stel een vraag