Diep litteken opvullen

Diepe littekens kunnen een blijvende herinnering zijn aan verwondingen, operaties of huidproblemen zoals acne. Ze ontstaan wanneer de huid zich niet volledig herstelt na een trauma, waardoor er diepe inkepingen of kuilen in de huid achterblijven. Deze littekens kunnen cosmetisch storend zijn en invloed hebben op het zelfvertrouwen.

Diep litteken opvullen

Diepe littekens ontstaan wanneer de huid ernstig beschadigd is en niet in staat is om volledig te regenereren. Dit kan gebeuren na diepe snijwonden, chirurgische ingrepen, een ongeval of ernstige acne. Tijdens het genezingsproces produceert het lichaam collageen om de beschadigde huid te herstellen. Bij diepe wonden kan dit proces echter onvolledig zijn, wat resulteert in diepe inkepingen of kuilen in de huid. Deze diepe littekens kunnen moeilijk te behandelen zijn met alleen crèmes of oppervlakkige behandelingen.

Litteken opvullen

Het opvullen van littekens is een methode om de textuur en het uiterlijk van de huid te verbeteren door de diepte van de littekens te verminderen. Bij Helon maken we gebruik van microneedling behandelingen om het litteken minder zichtbaar te maken. Microneedling werkt door het stimuleren van het natuurlijke genezingsproces van de huid, waardoor de aanmaak van nieuw collageen en elastine wordt bevorderd. Dit helpt om de huid gladder te maken en de diepte van de littekens te verminderen.

Littekens opvullen met microneedling

Microneedling is een cosmetische procedure waarbij een apparaat met fijne naaldjes kleine, gecontroleerde verwondingen in de huid maakt. Deze microverwondingen stimuleren het genezingsproces van de huid en bevorderen de productie van collageen en elastine. Dit resulteert in een gladdere huidtextuur en vermindering van de diepte van littekens. Bij Helon wordt microneedling uitgevoerd door ervaren huidtherapeuten die gebruikmaken van de nieuwste technologieën en technieken om optimale resultaten te bereiken.

Afspraak maken littekens

Het microneedling proces bij Helon is veilig en effectief. Onze huidtherapeuten passen de behandeling aan op de individuele behoeften van elke patiënt, waardoor we gepersonaliseerde zorg kunnen bieden. Na een aantal sessies microneedling zullen diepe littekens minder zichtbaar zijn en zal de huid er gladder en egaler uitzien.

Heeft u last van diepe littekens en wilt u deze minder zichtbaar maken? Neem dan contact op met Helon voor een intakegesprek. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het verbeteren van uw huid en het herwinnen van uw zelfvertrouwen. Maak nu een afspraak.