Maak een afspraak
Nieuwsbrief
Afspraak maken
Dermatoloog Hengelo

Dermatoloog Hengelo

Huid- en laserkliniek Hengelo

Maak een afspraak
Dermatoloog Hengelo

Met een team van huidtherapeuten en een dermatoloog, streven wij ernaar om u een breed scala aan huidbehandelingen te bieden die niet alleen effectief, maar ook afgestemd zijn op uw individuele behoeften. Bent u op zoek naar een deskundig dermatoloog in Hengelo die u kan helpen bij huidverjonging d.m.v. injectables? Dan bent u bij Helon Huid- en Laserkliniek aan het juiste adres.

Bekijk injectables behandeling

Persoonlijke en professionele huidbehandelingen

Bij Helon Huid- en Laserkliniek begrijpen we dat elke huid uniek is en een specifieke benadering vereist. Daarom bieden we een gepersonaliseerde aanpak die is afgestemd op uw individuele huidtype en -conditie. Onze dermatoloog en huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van een breed scala aan huidproblemen, waaronder acne, huidveroudering, roodheden, pigmentvlekken, ongewenste haargroei, huidoneffenheden, littekens en meer. We gebruiken de nieuwste technieken en apparatuur om u de beste zorg mogelijk te maken.

Onze behandelingen zijn ontworpen om effectieve resultaten te leveren met minimale hersteltijd, zodat u snel kunt genieten van een gezonde, stralende huid.

Dermatoloog in Hengelo voor injectables

Toegankelijkheid is een kernwaarde bij Helon Huid- en Laserkliniek. We begrijpen dat uw tijd waardevol is, daarom streven we ernaar om onze diensten zo toegankelijk en efficiënt mogelijk te maken. Met flexibele afspraakmogelijkheden en een centrale locatie in Hengelo, is professionele huidzorg nooit ver weg.

Waarom kiezen voor Helon Huid- en Laserkliniek?

Helon Huid- en Laserkliniek is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een dermatoloog in Hengelo voor de behandeling met injectables bij huidveroudering. Ons team is niet alleen deskundig, maar is ook toegewijd aan het bieden van een warme, ondersteunende omgeving waar u zich gehoord en verzorgd voelt.

Afspraak maken dermatoloog Hengelo

Heeft u huidproblemen die u wilt aanpakken of bent u op zoek naar professioneel advies over huidverzorging? Neem vandaag nog contact op met Helon Huid- en Laserkliniek in Hengelo. Laat ons u helpen uw huidgezondheid te verbeteren en de natuurlijke schoonheid van uw huid te onthullen. Maak nu een afspraak voor een intake gesprek en wij helpen u graag verder.

Ervaringen
Erg vriendelijke huidtherapeuten die goed uitleg geven. Ik voel me serieus genomen, ook door de tijd die ervoor genomen wordt.

Meer dan 24 jaar ervaring

Helon Huidkliniek Twente is al meer dan 24 jaar gespecialiseerd in zowel medische als cosmetische huid- en laserbehandelingen. Ons gedreven team van huidtherapeuten werkt nauw samen met de dermatologen van ZGT. Dit alles staat garant voor een zeer uitgebreide kennis van uw huid en de optimale behandeling.

Gekwalificeerd personeel

Onze huidtherapeuten zijn HBO-opgeleid, vallen onder de kwaliteitswet BIG, zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Ook volgen zij regelmatig scholingen om zo bevoegd en bekwaam te blijven.

Veiligheid boven alles

Helon is een zelfstandige huidkliniek binnen de muren van ZGT. Wij zijn de eerste huidkliniek van Nederland met certificering van Qualicor Europe (voorheen NIAZ). Hierdoor kunnen wij u een kwaliteit en veiligheid bieden die uniek is in de omgeving. Wij voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidsnormen en werken alleen met hoogwaardige lasers, apparatuur en producten. Daarnaast maken we, als enige huidkliniek in Nederland, onderdeel uit van een expertteam dat werkt volgens de QMT methode (Quality for Medical Technology) met als doel de veiligheid voor patiënten en medewerkers te bewaken en borgen.

Qualicor gecertificeerd

Helon is als enige huidkliniek in Nederland Qualicor gecertificeerd.

Helon

Persoonlijke aandacht
Wij nemen de tijd voor u en uw huid.

Helon team

Uw huid is onze passie. De huid is het grootste orgaan en, doordat het aan de buitenkant zit, altijd zichtbaar. Dit maakt dat veel mensen met huidklachten onzeker zijn. Wanneer u niet gelukkig bent met uw huid, kunnen wij u helpen. Wij zullen bij huidtherapie Helon in Twente voor het uiterste gaan om u weer lekker in uw vel te laten voelen.

  • Qualicor gecertificeerd.
  • Meer dan 24 jaar ervaring
  • Gekwalificeerd personeel
  • Professionele apparatuur
  • Voldoet aan alle laserveiligheidseisen
  • Onafhankelijke kwaliteitsinspectie
Over ons