Botox kraaienpootjes

Kraaienpootjes zijn die fijne lijntjes die zich vormen rond de buitenste hoeken van uw ogen. Hoewel ze vaak worden gezien als een teken van een leven vol glimlachen en lachen, kunnen deze rimpels uw gezicht een vermoeide of verouderde uitstraling geven en worden ze door de persoon zelf als storend ervaren. Gelukkig biedt Helon een effectieve oplossing, namelijk: injectables. We vertellen u er hieronder graag meer over.

Waarom kiezen mensen voor botox in kraaienpootjes?

Botox is een populaire keuze voor het behandelen van kraaienpootjes vanwege de bewezen effectiviteit. Mensen kiezen voor botox tegen kraaienpootjes om verschillende redenen:

  • Verzachting van rimpels: botox werkt door de spieren die verantwoordelijk zijn voor kraaienpootjes tijdelijk te ontspannen, waardoor de huid gladder wordt en de lijntjes vervagen.
  • Snelle resultaten: binnen enkele dagen na de behandeling zijn de effecten zichtbaar, waardoor botox een snelle oplossing biedt voor wie een frissere en jongere uitstraling wil.
  • Minimale hersteltijd: in tegenstelling tot chirurgische ingrepen, vereist botox geen uitgebreide hersteltijd. Na de behandeling kunt u vrijwel direct uw dagelijkse activiteiten hervatten.
  • Natuurlijke uitstraling: botox biedt een subtiele verbetering, waardoor uw gezicht er verfrist uitziet zonder dat het zijn natuurlijke expressie verliest.

Kraaienpootjes botox

Bij Helon begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft. Onze dermatoloog gebruikt injectables zoals botox om kraaienpootjes effectief te behandelen. Tijdens een intakegesprek brengen we uw wensen in kaart en stellen een persoonlijk behandelplan op om de beste resultaten te bereiken. Onze aanpak is zorgvuldig en nauwkeurig, wat ervoor zorgt dat u een natuurlijk uitziend resultaat krijgt zonder een bevroren uitstraling.

De behandeling van kraaienpootjes

De botox behandeling voor kraaienpootjes bij Helon is eenvoudig en snel. Tijdens de behandeling worden kleine hoeveelheden botox met een fijne naald in de spieren rond de ogen geïnjecteerd. De procedure duurt meestal niet langer dan 15 minuten.

Onze dermatoloog heeft uitgebreide ervaring met injectables, wat betekent dat u in veilige handen bent. Na de behandeling kunnen er lichte roodheid of zwellingen optreden, maar deze verdwijnen meestal binnen enkele uren.

Kraaienpootjes gezicht: wat kunt u verwachten?

Na de botox behandeling tegen kraaienpootjes kunt u al binnen enkele dagen verbetering zien. De volledige effecten zijn meestal zichtbaar binnen één tot twee weken en houden drie tot zes maanden aan, afhankelijk van individuele factoren zoals huidtype en levensstijl.

Afspraak maken kraaienpootjes behandelen

Bij Helon bieden we vervolgafspraken aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met de resultaten en om eventuele touch-ups te bespreken.

Wilt u meer weten over hoe botox tegen kraaienpootjes uw uitstraling kan verjongen? Neem vandaag nog contact op met Helon voor een intake gesprek en ontdek hoe onze injectables u kunnen helpen een frisse, jeugdige uitstraling te behouden.