Bent u vaak bezig met borsthaar verwijderen?

Dan is wellicht laserontharing een goede mogelijkheid voor u. In veel gevallen wordt er een tijd lang eerst geschoren of worden de haren door middel van harsen verwijderd. Deze behandelingen geven echter maar kort het gewenste resultaat en de beharing op uw borst begint na een aantal dagen/weken weer te groeien. Borsthaar laseren is een goede mogelijkheid wanneer u de beharing langdurig wilt verminderen. De beharing op de borst moet wel donker van kleur zijn. Wanneer de haren donker genoeg zijn kan met 6 tot 8 behandelingen al een haarvermindering van 60-80% zijn bereikt.

Borsthaar verwijderen is niet alleen een optie voor mannen. Ook bij vrouwen komt beharing rondom de tepelhof regelmatig voor. Wanneer deze haren voldoende pigment bevatten zijn ook deze geschikt om te verwijderen door middel van laserontharing. Indien de borstharen licht van kleur zijn is eventueel elektrische epilatie nog een mogelijkheid.

Veilige laserbehandeling

Bij Helon werken wij al meer dan 20 jaar uitsluitend met de beste apparatuur van vooraanstaande leveranciers. Voor alle laserapparatuur gelden strenge eisen en worden, voordat ze bij ons komen, eerst uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit en veiligheid volgens de standaarden van ZGT. De behandelingen voor het verwijderen van borsthaar worden uitgevoerd met de LightSheer diodelaser.

Behandelmogelijkheden borsthaar weghalen

Wilt u  meer weten over borsthaar verwijderen of de bijkomende kosten? Lees dan verder op onderstaande pagina: