Bent u vaak bezig met borsthaar verwijderen?

Dan is wellicht laserontharing een goede mogelijkheid voor u. In veel gevallen wordt er een tijd lang eerst geschoren of worden de haren door middel van harsen verwijderd. Deze behandelingen geven echter maar kort het gewenste resultaat en de beharing begint na een aantal dagen/weken weer te groeien. Laserontharing is een goede mogelijkheid wanneer u de beharing langdurig wilt verminderen. De beharing moet wel donker van kleur zijn. Wanneer de haren donker genoeg zijn kan met 6 tot 8 behandelingen al een haarvermindering van 60-80% zijn bereikt.

Borsthaar verwijderen is niet alleen een optie voor mannen. Ook bij vrouwen komt beharing rondom de tepelhof regelmatig voor. Wanneer deze haren voldoende pigment bevatten zijn ook deze geschikt om te verwijderen door middel van laserontharing. Indien de haren licht van kleur zijn is eventueel elektrische epilatie nog een mogelijkheid.

Veilige behandeling

Bij Helon werken wij al meer dan 20 jaar uitsluitend met de beste apparatuur van vooraanstaande leveranciers. Voor alle apparatuur gelden strenge eisen en worden, voordat ze bij ons komen, eerst uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit en veiligheid volgens de standaarden van ZGT. Bij Helon werken we met de LightSheer diodelaser.

Behandelmogelijkheden

Wilt u  meer weten over de behandeling van borsthaar of de bijkomende kosten? Lees dan verder op onderstaande pagina: