Actie laserontharing oksels

Het voorjaar zit er weer aan te komen.. De temperaturen gaan weer stijgen en uiteindelijk kan de zomerkleding weer uit de kast. Dit betekent vaker zichtbare oksels. Om uw oksels helemaal zomerproof te maken hebben wij een leuke actie. Begin nu en profiteer deze zomer al van de haarvermindering!

Laserontharing van uw oksels nu tijdelijk €85 per behandeling (normaal €100).

*Actie geldig t/m 31 maart 2021.

 

Laserontharing

Laserontharing is een veilige, snelle en effectieve manier om ongewenste beharing te verminderen. De Lightsheer Diodelaser produceert een zeer hoog geconcentreerde zuivere lichtbundel van een bepaalde golflengte (810 nm). Deze lichtbundel wordt maar een fractie van een seconde uitgezonden op de huid. Het laserlicht wordt geabsorbeerd door het pigment van de haren en zet deze om in warmte. De warmte zorgt voor beschadiging van het haarzakje, zodat daaruit op den duur geen nieuwe haar meer kan groeien.

Laserveiligheid

Wij werken uitsluitend met de beste apparatuur en gekwalificeerd personeel. We voldoen aan alle wettelijke laserveiligheidseisen en maken onderdeel uit van een expertteam dat werkt volgens de QMT methode, met als doel om de veiligheid voor patiënten en medewerkers te bewaken en borgen. Kortom: hét adres voor een veilige en bekwame behandeling met laser.

Lees hier meer informatie over laserontharing.

 

Stel een vraag

 

 

Afspraak maken