Eindelijk is het zo ver!

Een tijdje geleden vertelden we al dat we met smart aan het wachten waren op onze nieuwe vaatlaser. Het was nog even spannend of de laser dit jaar nog geleverd kon worden of dat we nog even geduld moesten hebben.

Maar gelukkig: de laser is er! Er wordt zelfs al volop mee gewerkt. We zijn trots te kunnen werken met de ‘Vbeam Prima’ van fabrikant Candela. Met deze laser kunnen wij nóg meer behandelmogelijkheden bieden en verwachten we nóg betere resultaten. We zijn hiermee één van de slechts drie behandelcentra in heel Nederland.

Al jaren behandelen we vasculaire huidproblemen zoals couperose, spider naevi, rosacea, wijnvlekken etc. met de voorloper van de Vbeam Prima. Doordat de nieuwste laser met twee golflengtes werkt, kunnen we naast al deze indicaties nu ook o.a. diffuse roodheid en wratjes behandelen. Daarnaast hebben we nu als grote voordeel ook dat we altijd de laser voor het verwijderen van beenvaatjes in huis hebben, we zijn niet meer afhankelijk van 3 a 4 weken verdeeld over het jaar.

Vraagt u zich af of uw huidklacht te behandelen is met deze mooie nieuwe laser? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Stel een vraag