Wij wachten met smart….

Met trots kunnen wij aankondigen dat wij binnenkort van start kunnen met de nieuwste van de nieuwste vaatlaser: de ‘Vbeam Prima’ van fabrikant Candela. Met deze prachtige laser kunnen wij u nóg meer behandelmogelijkheden bieden en verwachten we nóg betere resultaten. ZGT Helon wordt hiermee één van de slechts drie behandelcentra in heel Nederland (naast AMC Amsterdam en Zuyderland ziekenhuis Roermond) die met deze laser werkt.

Al jarenlang behalen wij prachtige resultaten met de voorloper van de Vbeam Prima bij huidproblemen als couperose, spider naevi, rosacea, rode littekens, poikiloderma van Civatte en wijnvlekken. Doordat de nieuwste Vbeam met twee golflengtes werkt, kunnen we naast al deze indicaties nu ook o.a. diffuse roodheid, wratjes en storende beenvaatjes behandelen. Dit maakt de Vbeam Prima de gouden standaard voor de behandeling van bijna alle soorten vaatproblemen of vaat gerelateerde problemen.

Heeft u een huidprobleem of klacht en vraagt u zich af of hier wat aan gedaan kan worden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij luisteren graag naar uw verhaal en vertellen u duidelijk en eerlijk wat de mogelijkheden zijn.